Jeep Patriot

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dorukteber Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,597

dorukteber

Yeni Üye
Yer
Şişli
selam forumdaki tecrübeli abiler.. jeep patriot 2,0 crd sahibiyim. ufak çaplı çok fazla maliyetli olmadan yapabilecegim upgrade ler neler olabilir?? öncelik olarak aracımı yükseltmek istiorum. ama aynı zamanda şehiriçindede kullandıgım için matrax diye elektrik ayarlı süspansiyonlar varmış beni bilgilendirebilirmisiniz?

AA036.jpg

Etiketler
Ynt: Jeep Patriot

Patriot / Compass larda en çok dikkatimi çeken özellik; ön tamponların çok aşağıda olması ve buna bağlı olarak yaklaşma açısının azlığı.
Aracınızı yükseltirseniz buna da bir çözüm aramanız gerekebilir zira olur olmaz yerde sürtecektir
sevgiler

benimde amacım zaten üzerindeki lastikler dışında 4 mt veya 4 at lastik almak ve o elektrikli ayarlı yaylardan takmak istiyorum bunlar hakkında tavsiye edebileceginiz yerler ve fiyatlar hakkında bilginiz varmı ?

dorukteber' Alıntı:
benimde amacım zaten üzerindeki lastikler dışında 4 mt veya 4 at lastik almak ve o elektrikli ayarlı yaylardan takmak istiyorum bunlar hakkında tavsiye edebileceginiz yerler ve fiyatlar hakkında bilginiz varmı ?

bu arçtan aramızda hiç yok oyüzden pek fikir labileceğinizi düşünmüyorum,size bu araç konusunda en doğru yardımı bostancı sanayisindeki tar oto tarkan bey yardımcı olacaktır, bizlerden biridir ve bir selamımız yeter kendisine :D

Selamlar ,
Yükseltme konusunda birkaç nokta var aklıma gelen . Yükseltme aracın yaklaşma uzaklaşma açılarını bir miktar düzeltir ancak lastikler aynı ebad olduktan sonra diff yüksekliğiniz hep aynıdır sonuçta . Birde Aracın limitlerine dikkat etmek lazım , patriot kaç inc yükselirse ne değişiklikler gerekir diye ...

Şöyle setler var . Ama patriot için olanını görmedim , belki uydurulabilir . Gerçi nekadar işeyarar üstatlar daha iyi yorumlarlar .
http://www.suspensionconnection.com/cgi-bin/suscon/search.html?id=y7hzwwS7

Birde Rancho'nun quik lift vs gibi ürünleri var . Bunlar incelenebilirama türkiye maliyeti herlade birkaç bin dolardan aşağı olmaz .

Taroto nun tlefonlarını istemişsiniz : http://www.tarotomotiv.com.tr/

Sitemizin offorad/Teknik/Servisler bölümünden yine sitemizin üyesi birçok arkadaşa ulaşabilirsiniz incelemenizi öneririm .

selam,
aşağıda ki linkte jeep patriot için 2" lift kit var.

http://www.rocky-road.com/patriotsus.html

Forumdaki yükseltme konularını okursanız çok faydalı olur . Yükseltmenin en önde glen amaçlarından biri büyük lastik takmaktır . Çünkü aracı nekedar yükseltseniz yine yer en yakın noktanız difransiyeller ve alt bağlantı noktalarıdır . Bunları yerden yükseltmenin tek yolu büyük lastik takmaktır . Bide yükseltme yapıldığında küçük lastik gerçekten çok kötü duruyor görüntü anlamında . Yani yükseldikçe ebatta büyüyor .

linte bulunan kit takıldıktan sonra 2 inç yani 5.08 cm yükseltir, 245 65 17 lastik takılırsa 3,25 cm daha yükselmiş olur, toplamda 8,33 cm yükseklik kazanılmış olur. diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR