jeep

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan modifiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,753

modifiyeci

modifiyeci http://readymap.ist/330024/8368
Yer
Muğla
Web
haritayer.com
Telsiz Çağrı Kodu
tam
Merhaba
jeep arazi otomobilleri severler kullananlar ilgi duyanlar araçalarınızı biraz daha yükseltilmesin isterseniz en iyi şekilde itinalı olarak
yapılır
Yılmaz
www.yilmazmotorsports.tr.gg

S6301717.jpg

Etiketler
Ynt: jeep

İnternet sitenizi gezdim. Beni çok etkilemedi. Kendi yaptıklarınızdan çok internetten fotoğraf indirip koymuşsunuz. İş yerinizle ilgili fazla bilgi yok. Biraz karadüzen gibi geldi bana. Kusura bakmayın..

Merhaba

Netten bir sürü resimler indirdim yükledim bunlar sedece milletin görüp de fikir almaları içindir.
Siteye bir 1959 model jeep resimleri yükledim ona iyi bakın son derece berbat herkesin yapabileceği uğraşacağı halt değildir.
A dan Z' ye herşeyini benim yaptığımı bilmediğinizden hemen /eleştiiride bulunmuşsunuz/ yazmışsınız olabilr. Türkiyede iddia ediyorum
benden başka taş çatlasa 10 kişi benim yaptıklarımı yapabilir.Komplike bir araçla uğraşmak çooook zordur. Bakınız 2 sene evvel bitirdiğim(motor da dahil)
boyası balataların çakılması gereken bütün yedek parçaların değişimi her türlü sökme takma işi ve ayrıca yanlardaki ayak basma boruları dahi benim ustalığımın eseridir.
İyi günler
Yılmaz Usta[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

S6302460.jpg

S6302463.jpg

S6302465.jpg

S6302466.jpg

S6302475.jpg

modifiyeci' Alıntı:
Merhaba

Netten bir sürü resimler indirdim yükledim bunlar sedece milletin görüp de fikir almaları içindir.
Siteye bir 1959 model jeep resimleri yükledim ona iyi bakın son derece berbat herkesin yapabileceği uğraşacağı halt değildir.
A dan Z' ye herşeyini benim yaptığımı bilmediğinizden hemen /eleştiiride bulunmuşsunuz/ yazmışsınız olabilr. Türkiyede iddia ediyorum
benden başka taş çatlasa 10 kişi benim yaptıklarımı yapabilir.Komplike bir araçla uğraşmak çooook zordur. Bakınız 2 sene evvel bitirdiğim(motor da dahil)
boyası balataların çakılması gereken bütün yedek parçaların değişimi her türlü sökme takma işi ve ayrıca yanlardaki ayak basma boruları dahi benim ustalığımın eseridir.
İyi günler
Yılmaz Usta

Aman kızma ustacığım. Mütevazi insan eleştiriye açık insandır. Sizin komplike dediğiniz araç bence dünyanın en sade araçlarından birisi. Bu konuu bütün yönleri ile tartışabilirim. Üstelik 4 silindirli o motoru taşıyan araçlar için az bişi jeep bilgisi olan bir insan elini sürmez. Bunu burada herkes bilir.

Ama keşke sizin ustalığınızı siz değil de başkaları anlatsaydı. Daha güzel olurdu bence.. Yine de elinize sağlık..

Merhaba
İlginize teşekkür ederim bugün 42 c derecede sıcağın altında yaptığım işlerin resimleriine bakınız
İyi günler
Yılmaz Usta
www.yilmazmotorsports.tr.gg
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

S6302480.jpg

S6302478.jpg

S6302482.jpg

S6302462.jpg

S6302471.jpg

jeep' Alıntı:
Aman kızma ustacığım. Mütevazi insan eleştiriye açık insandır. Sizin komplike dediğiniz araç bence dünyanın en sade araçlarından birisi. Bu konuu bütün yönleri ile tartışabilirim. Üstelik 4 silindirli o motoru taşıyan araçlar için az bişi jeep bilgisi olan bir insan elini sürmez. Bunu burada herkes bilir.

Ama keşke sizin ustalığınızı siz değil de başkaları anlatsaydı. Daha güzel olurdu bence.. Yine de elinize sağlık
Beni yakından tanıyan bu site üyesi var özel bir malzeme hazırladım verdim
4-6-8 silindirli GM motorlarla hala uğraşıyorum yolunuz düşerde bu taraflara uğrarsanız veya tanıdıklarınızdan tatiliçin burayı seçenler olursa gönderin gelsinler Buradaki benim çalışmalarımı yakınen görsünler ve de resimlerle ifade edelim.
Çalışmalarımın resimlerini siteme yükleyeceğim artık oradan da takip edilebilir.
Size bir soru? yamulmuş bir silindir kapağını kendi atölyesinde düzelten bir usta /kapak taşlama aleti olmadan/ gördünüz mü? duydunuz mu?
İyi günler
Yılmaz Usta

Size bir soru? yamulmuş bir silindir kapağını kendi atölyesinde düzelten bir usta /kapak taşlama aleti olmadan/ gördünüz mü? duydunuz mu?
İyi günler
Yılmaz Usta

yamulmuş bir silindir kapağı eğer yamulmuşsa artık o kapaktan hayır gelmez. Nerede nasıl düzeldiği önemli değil. Öyle bir kapağı düzeltmek yerine yenisini ya da çıkmasını takmak daha mantıklı değil mi? Usta olarak bunları sizin bilmeniz gerekiyor. Bizim değil..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR