JEEPÇİLER YARDIM.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr__sercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,302

dr__sercan

Ana Kamp
Yer
ERZURUM
UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR MERHABA DOSTLAR. 4.7 V8 GC Mİ TİCARİ BİR NEDENDEN ÖTÜRÜ TAKASLA SATTIM. (PEUGEOT 407 1.6 HDI) HEPİNİZİN TAHMİN EDECEĞİ ÜZERE BU AT - EŞEK FENOMENİ SONRASINDA BÜYÜK BİR BOŞLUKTAYIM. HEM FRANSIZ ARACI KULLANIYOR OLDUĞUMA YANIYORUM, HEM 40 CM YERE YAKLAŞTIĞIMA.

BEN ERZURUMDA DOKTORUM. BU ADAM DOKTOR ARAZİYLE İŞİ OLMAZ DEMEYİN SAKIN; BENİM DAĞ TAŞLA OLAN SAMİMİYETİM SİZİN HOBİ OLAYININ ÖTESİNDE BİR MESLEKİ GEREKSİNİM. DAĞ KÖYLERİNİN DENETİM VE TAKİPLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE HER AYIN EN AZ 7 İŞ GÜNÜ DAĞ TAŞ GEZERİM. KALAN HAFTA SONLARIDA ERZURUMUN TAHMİN ETTİĞİNİZ KARLI DAĞLARINDA KEKLİK AVI DERKEN YAŞAM PROFİLİM AZ ÇOK ŞEKİLLENMİŞTİR DİMAĞINIZDA. SÖYLEMEDEN GEÇEMİYCEM, BULDUĞUM EN KÜÇÜK FIRSATTA DA ANKARA BENİM ADANA SENİN OTOBAN TADINDA BİN-AŞIRI KM'LERDE SÜREN SEYAHATLERİMİZİDE GÖZ ÖNÜNE ALINCA, HEM ÇOK YAKMASIN, HEM KONFORLU OLSUN. HEM YÜKSEK HEM DONANIMLI OLSUN. HEMDE EŞİMİN ARADIĞI (EMİNİM SİZDEDE VARDIR) GÖZLÜK CEBİ, KAPI CEBİ, GİZLİ GÖZLER FİLAN OLSUN. ŞİMDİ ASIL SORUNUMUZ ŞU Kİ BENİM 5 ALTERNATİFİM VAR;

1- JEEP COMMANDER 3.0 CRD
2- JEEP GRAND CHEROKEE 3.0 CRD
3 -JEEP GRAND CHEROKEE 2.7 CRD
4- VW TOUAREG 2.5 TDI R5
5- BMW X5 3.0 D.

BÜTÇEM 42000EUROYA KADAR ÇIKABİLİR. FAKAT DAHA UCUZ OLURSA MEMNUN OLURUM. YAKIT TÜKETİMLERİNİ BİLEN ARKADAŞLAR PAYLAŞIRLARSA ŞAYET MEMNUN OLURUM. SAYGI VE SELAMLAR DEĞERLİ DOSTLAR.

Etiketler
Ynt: JEEPÇİLER YARDIM.

sercan bey yazdıklarınız sonucunda jeep comander yada cherooke almanız sizin için en uygunu olucakdır.

Sercan Bey,
Benim şahsi görüşüm 3.0 Grand Cherokee'den yana. Neden derseniz üzerinde Mercedes 320CDI motor ve yeni teknoloji sistemler var.
On düzeni bildiğim kadarı ile şimdiye kadarki en sağlam on düzen.
Daha ne olsun.
Güle güle kullanın:smiley:
Sevgiler, saygılar
Burak Dirican

2'' lift kit, mt lastik ve 2,7 2005 model grand cherokee tadından yenmez....ama vergisini dert etmem derseniz 4,7 sini alırdım...hi.o motor versiyonu...diğerlerinide arkasına bağla git yani...
x5 mi.....tuareq mi...aman haaaa....işin içine arazi girince bunların 100metre etrafından bile geçilmez...grand cherokeenin ulaştığı noktayı bırakın teker izinden bile gidemez...kesin ve net cevaptır...denemiştir...ispatlanmıştır...

ben doğa delisiyim aracım da iyi olursa ben dahada dalarım bu olaya diyorsanız alın bir wrangler 4.0 , 2 kapı olmaz derseniz de rubicon. tek geçilir...

jeep ten şaşmayın yok yere ağzınınızn tadı kaçmasın.
mercedes motorlu jeep alacam diye sakın 3.1 motorluyu almayın o hiç tutulmayanıdır.

sercan bey işiniz yoğun olarak arazi ağırlıklı madem, bana kalırsa öncelikle jeep grubu araçları tercih ediniz.. bmw nin hiçbir 4 çekeri arazi aracı niteliği taşımaz.. şöyle izah edeyim bu araçlar daha çok büyütülmüş otomobiller gibidir. sonra canınız çok sıkılabilir, aklınızda bulunsun..

touareg konusunda benim pek bilgim yok, bmw den ziyade arazi performansı daha başarılı diye biliyorum.. ancak yine de arazi taşıtı denen olgunun kurucusu, lokomotifi, efsanesi konumundaki JEEP markası size çok daha uygun gibi.. Burak beyin dediği gibi 3.0 grand cherokee öneriyorum ben.. özellikle konfordan ödün vermeden rahat edersiniz.. hemde arazi karakteristiği olan bir aracınız olur..

fiyat olarak biraz daha uygun olup, konforu, lüks donanım seceneklerini, uzun yol performansını mükemmel derecede iyi sunan chevrolet grubu araçlara da bakmanızı tavsiye ederim.. dev motorları ve yukarıda saydığımız araçlara nazaran adeta tank gibi sağlam olmaları araziye gönül rahatlığıyla girmenizi de sağlar.. 5.7 civarı vortec motorun dezavantajı yakıtı tabii.. lpg avantajı düşünülebilir.. ancak burda kastettiğim araç chevrolet captiva vs değil elbette.. tahoe, suburban dan bahsediyorum.. 2001 modellerinin 40-45 bin dolar civarı olması lazım.. netten araştırın isterseniz.. fikir olur..

saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,636
Kayıtlı Üye Sayımız
166,930
Kaydolan Son Üyemiz
mcmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR