KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Beğendiğimiz araçlardan bahsederken ben JEEPin aslında Yeni Jeep familyasından bahsetmek istiyorum ve rahatsızlığımı dile getiricem.Jeep Modellerini Özellikle İç Aksesuar ve konsolda global piyasa kalitesinde yapmaya başladı.Bu ne diyeceksiniz aşağıya bazı resimler atıcam bu size herşeyi anlatıcak aslında.
Ama ben yinede gözlemlerimi sizlerle paylaşayım oto şov 2008 fuarında jeep modellerini baya bi inceledim ve iç aksamda özellile çok PLASTİK form ve doku kullanmaya başlamışlar ben yetkililere sorduğumda Maliyetleri düşürmek amacıyla yapıldığını söylediler ama zaten En kötü Jeep 50.000€ dan başlıyor buna hiç gerek olmadığını düşünüyorm.
İnşallah Jeep kendine gelir ve malzemeden kaçmaz tam korea işi olmuş .Land da öyle (Lüx segment hariç her 2markada da) bunu ilk örneği Liberty Modeli 1.2 araçlara benziyor içi..bunun yorumu sizlere kalmış artık ben 1-2 resim atayım..ve Anketimizi devam ettirelim...
Teşekkür eder bol çamurlu ve oksijenli günler dilerim..
Rubiconun amacı farklı, CJ'inde içi sactır... Rubiconda plastik çamurları temizleyebilmek için.... ulan Jeep'in bana iş teklif etmesi lazım...yada komisyon ödemesi lazım ;D sabahın 5'in uğraştığım şeye baK...
Ben seni Jeepci sayiyorum artik Yavuz abi.... Fahri Jeepci unvani verelim sana bence discodan bıkınca yada disco senden bıkınca aramıza dönüşün muhteşem olacak! Bu arada bugun sanayide satilan discoyu sordum tekrar, 96 modelmis birtek temmuz08 borcu ödenmemiş... 96 iyi disco mu kotü discomu?
Ben seni Jeepci sayiyorum artik Yavuz abi.... Fahri Jeepci unvani verelim sana bence discodan bıkınca yada disco senden bıkınca aramıza dönüşün muhteşem olacak! Bu arada bugun sanayide satilan discoyu sordum tekrar, 96 modelmis birtek temmuz08 borcu ödenmemiş... 96 iyi disco mu kotü discomu?
Aslında şu içine gömük farlı olanlar varya ben onlara hastayım, ama kullanmak amaçlı değil, alayım garajımda dursun üstünü örteyim, hafta sonları şöyle bir piyasa yapayım, ama sadece hayal, oynanmamışıda yok galiba piyasada.
Discoda 96 iyi, plastik aksamlar ve dışı hırpalanmamışsa fiyat çok uygunmuş, bu aksamlar pahalı, Dışını düzeltme imkanı hiç yok direk yenisini alıyorsun, Defenderin o avantajı çok iyi herkes büküyor dış aksamı, Discoda 94 ün 6. ayından sonra 98 e kadar olanlar en kemikli olanları. 89-94 arası farklı , komple değiştirmek lazım, frezeleri şanzımanı , içi, trimleri, vb. vb. farklı. İtalyan motorlu olanı bile var.
Zaten bir tane alsan discoyuda hanima versen en iyi çözüm olur her yiğidin gönlünde bir arslan yatar derler ;D
Farı gömük derken Yj mi Tj mi? Sende resimleride vardir şimdi
Zaten bir tane alsan discoyuda hanima versen en iyi çözüm olur her yiğidin gönlünde bir arslan yatar derler ;D
Farı gömük derken Yj mi Tj mi? Sende resimleride vardir şimdi
yok abi onlar değil savaş gazisi dokuz deliklilier;
[attachment=1]
şunun oynanmamış hali.
Discoyu hanıma versem direk mog alacam hemde saniye düşünmeden , düşününce aklım karışıyor, Discoyla u dönüşü için normal yolda 20 manevra yapman lazım , park ederken hassas hesap yapmadan kaldırımın üzerinden gelmen tampon ve çeki demiri marifetiyle disco sığacak kadar diğer araçları iteleyerek aralaman lazım, hanımın aliesi binerken tabure koyuyoruz kapı kenarlarına , yükseklik 2.45 metre kapalı otopark hayal, dert çok bayan kullanamaz.
9 izgara MB topluyoruz birtane ama orjinaline....yürüyen bitti, kaportayi dağiticaz. Senin istediğin gibi iki tane 8 otomatik MB var Istanbul'da, 3. için bir arkadaşimiz kolları sivadı MB konusunda ne istersen elimizin altinda var istersen bulurum bitane 43 model Avrupa'ya Normandiya'dan çıkmış....
Yaw hafif kinayeli birşey yazdim sildim,iiyi birşey yazdim sildim...Misafirler Geliyor nede olsa yanliş anlarlar.... Ben eski yazilarımıda gözden geçireyim... Kendi mahallemizde de azar işitmeyelim bare