Jeepler Yarışıyor! Anket

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gargamel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,661

Jeepler yarışıyor2 anketi..Bu Anketi güncelleyelim ve herkesi katılıma bekliyoruz...ve bir süpriz ;)

• Cj

Kullanılan: 28 28.3%
  • Xj Cherokee

Kullanılan: 10 10.1%
  • Zj Grand Cherokee

Kullanılan: 17 17.2%
  • Wk Grand Cherokee

Kullanılan: 6 6.1%
  • KJ Liberty

Kullanılan: 4 4.0%
  • JK Wrangler

Kullanılan: 6 6.1%
  • Rubicon

Kullanılan: 14 14.1%
  • Willys MB

Kullanılan: 0 0.0%
  • Jeep Commander

Kullanılan: 2 2.0%
  • Disco :)

Kullanılan: 12 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    99
Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket

Misafirler gelsin 1.sayfadaki ürün yelpazemizi görünce bence 3.sayfaya bile gelmezler(Biraz çamurlu).Bodyguard misali :smiley:

Etiketler

Jeepcj7' Alıntı:
9 izgara MB topluyoruz birtane ;) ama orjinaline....yürüyen bitti, kaportayi dağiticaz. Senin istediğin gibi iki tane 8 otomatik MB var Istanbul'da, 3. için bir arkadaşimiz kolları sivadı :smiley: MB konusunda ne istersen elimizin altinda var ;) istersen bulurum bitane 43 model Avrupa'ya Normandiya'dan çıkmış....

Doğru yazmıştın önceden, toplanmamış orjinal dökük kırık olabilir, şasi ve kupa olsun yeter nekadara bulunur bunlar?

Sizinkinin fotolarını garaja koysana , alamıyoruz bari bakalımda içimiz açılsın ,hep cj hep cj gına geldi.

Bunlara bende hastayım, özellikle orjinal olanlarına...

jeep4jul07.jpg

Ben modifiye falan istemiyorum orjinal olsun istiyorum , Murat a katılıyorum. Modifiye yapılacak sürüyle CJ var , bunlardan az kaldı soyu tükenecek, koruma altına almak istiyorum. ;D

Resimleri koyarım bu akşam :smiley: aynamarutiden şanzimana kadar herşey sifirlandi. Şimdi kupayi alicaz üstünden. MB nin belli bir fiyati yok, 11 liraya birtane vardi geçenlerde, biz 10 liraya aldik, geçen Trabzon'da ahirdan çıkarmışlar 2.5 liraya almişlar... M38 dolu heryer ama MB şans meselesi.....

discovery-V8' Alıntı:
Ben modifiye falan istemiyorum orjinal olsun istiyorum , Murat a katılıyorum. Modifiye yapılacak sürüyle CJ var , bunlardan az kaldı soyu tükenecek, koruma altına almak istiyorum. ;D
İstanbul anadolu yakasında bostancıda M38 var askerdeyken görmüştüm linki gidipte yarın bakalım sesi sedası nasıldır bir kaç resim:smiley:

http://www.sahibinden.com/orginal_sorunsuz_ve_emsalsizWQQaXQQ10738367WQQpXQQdisplayitem

Evet ön ızgara ve farlar uydurma, kupanın yan kulupları yok, geri kalanı güzel ama fiyat ;D yorum yok.

Bunu alıp orjinaline çevirip M38 olarak kullanmak lazım, o zaman daha kıymetli olur bu halinden... Bu arada MB ile M38'in kupası birbirinden tamamen farklı motor ve diferansiyellerde de farklılıklar var, şase benzer...

Sol tekerin üstündekini tanıyan var mı :smiley: ( uydurma karartma sinyalleri çok komik, orjinalleri dolu var elimizde değişecek)

CEM (XJ) ile çalışmamız

Makine çok ciddi adam gibi toparlandı, meşhur taşkapak :smiley:

Motor toparlanırken bana ofis olarak hizmet verdi ;D ;D

Sıra diferansiyellerde;

Dede ve hastorun yanayana :D

Üzerinden çıkan ve yenisi

Sıfır aynamaruti Atilla'da herşey bulunur :smiley: ama dibini kurutmak için elimizden geleni yapıyoruz ;D ;D ;D

Can (RubiconJK) kardeşim 3. listenin ;D ikinci sayfasına geldiğinde gördüğü toplam ve değişen parça sayısı sonucu yerinden fırlayan gözleri! arkada benim eşşek....

Ilk marş sanıyorlar, ben birgün önce çalıştırdım bile, kirvesi benim :smiley:

idareten yıldızladık tabi :smiley:

önümüzdeki hafta kupayı alıcaz üstünden, şase ve kupa komple kumlanacak, en iyi ustalarımızdan birinin ellerine teslim edicez. Amerikadan 100'lerce ufak ufak orjinal parçalar geldi... toparlanırken hepsi takılacak :smiley: ve MB Istanbul trafiğinde kullanılacak :smiley:

MB ile M38 arasında çok ciddi fark var, öncelikle kıymetli olan MB yani 41-45 arası araçlar, 9 ızgara, ufak farlı... M38 toplu olan olmayan dolu var... 2500 3000 YTL'ye Aydın'da Bodrum'da bir sürü var...

Orkun ellerine sağlık , tek kelimeyle süper, bir başlık açıp bunları taşıyalım, burda heba olmasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR