KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ok....! bir itiraf...; tüm safari belgesellerinde Land vardir....
Jeep ordu sartlarindan gelme >>> Land Afrika`sartlarindan gelme....
Tüm dünyayi bir Jeep ile dolasmaya karar versem; bir CJ ile degil (hele her tarafi beyin olan ZJ hic degil....) Defenderì secerdim....
Hersey hoplamak, ziplamak, hendek gecmek degil.....
Olmassa olmaz; Diezel>>> (CJ`de de yok, ZJ`de hic yok)
Uzun yol ve dayaniklilik >>>>>>>> Defender...!!!!
"sapkami önüme koyar saygi duyarim "
Kulvarlar farkli >>> tüm mesele burda....!
Neden elma ile armutu devamli karsilastirir dururuzki:?
Tekrar: Hem ZJ, hemde CJ sahibi olarak >>> ikisiylede uzun ve zorlu bir yolculuga cikmayi göze alamam. (uygunda degiller....)
Bizim (JEEP) Hiç birşeyden çekincemiz yok yavuz abi eğer muhabbet daha güzel olucaksa KARSANı da koyalım kamikaze GDİ leride koyalım ..maksat muhabbet...sonuçta anket çizgisini kaybetmediği sürece her şey mübahh..
Ya yavuz abi niye bi land çi olarak jeep sayfalarında takılıyosun anlamadım ... hayır al bi amerikanda kurtulalım artık bu çileden ??? Bak ben bugün yeni bi amerikan daha aldım japon amerikan birleşimi süprizzzzzzzzzz SUZUSA ???
Ya yavuz abi niye bi land çi olarak jeep sayfalarında takılıyosun anlamadım ... hayır al bi amerikanda kurtulalım artık bu çileden ??? Bak ben bugün yeni bi amerikan daha aldım japon amerikan birleşimi süprizzzzzzzzzz SUZUSA ???