Jeepler Yarışıyor! Anket

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gargamel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,569

Jeepler yarışıyor2 anketi..Bu Anketi güncelleyelim ve herkesi katılıma bekliyoruz...ve bir süpriz ;)

• Cj

Kullanılan: 28 28.3%
  • Xj Cherokee

Kullanılan: 10 10.1%
  • Zj Grand Cherokee

Kullanılan: 17 17.2%
  • Wk Grand Cherokee

Kullanılan: 6 6.1%
  • KJ Liberty

Kullanılan: 4 4.0%
  • JK Wrangler

Kullanılan: 6 6.1%
  • Rubicon

Kullanılan: 14 14.1%
  • Willys MB

Kullanılan: 0 0.0%
  • Jeep Commander

Kullanılan: 2 2.0%
  • Disco :)

Kullanılan: 12 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    99
Ynt: Jeepler Yarışıyor! Anket

Discodan dönenlere kampanya var :smiley: Size sınırsız destek! Istediğinizi sorun! Istediğiniz yerde araç bakmaya gidelim! Beğendiğiniz aracı Maslak Sanayiye çağırın beraber gösterelim :smiley: artı ilk offroadda mangal benden ;D

Gezilere bakarsanız bol bol XJ ve ZJ görürsünüz :smiley: hepsinin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz!

serkan_bes' Alıntı:
Landcilar Duyamazlar canim Jeep formunun bu kadar derinlerine gelirler mi? Burda zemin çok bozuk önce kafada ağir modifikasyon lazim Wink

Uğur abim Ford kamyon fabrikasiylada alternatif motor için konuşuyorum( aramizda kalsin Smiley )tork istiyorum tork!!!!
Merhaba ben biraz geç olsada buldum .Bu aralar buralarda fazla geziyorum.Galiba bir daha çıkamayacağım buralardan.Benim disco'yu satıp ZJ veya XJ almayı düşünüyorum.Biraz resimlere ihtiyacım var.

Etiketler

discodan xj zj geçişte kampanya orkun ticaret ;D :D
Jeepcj7' Alıntı:
Discodan dönenlere kampanya var :smiley: Size sınırsız destek! Istediğinizi sorun! Istediğiniz yerde araç bakmaya gidelim! Beğendiğiniz aracı Maslak Sanayiye çağırın beraber gösterelim :smiley: artı ilk offroadda mangal benden ;D

Gezilere bakarsanız bol bol XJ ve ZJ görürsünüz :smiley: hepsinin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz!

discodan xj zj geçişte kampanya orkun ticaret

içecek sponsörü duman ltd. şti... ;D ;D

gargamel' Alıntı:
Herkese Teşekkürler anket 31.12.08 de bitti..

Eeeee......!!! görüyorsunuz işte burada yine tecrübe konusuyor; ;)
Araba seçmesini bileceksin... ::smiley:

Birinci: CJ >>>>>>>> Bende vaaaaaarrr...! ;D ;D ;D
İkici: ZJ >>>>>>>> Oda vaaarrrr....! ;D ;D ;D

beatrix' Alıntı:
Eeeee......!!! görüyorsunuz işte burada yine tecrübe konusuyor; ;)
Araba seçmesini bileceksin... ::smiley:

Birinci: CJ >>>>>>>> Bende vaaaaaarrr...! ;D ;D ;D
İkici: ZJ >>>>>>>> Oda vaaarrrr....! ;D ;D ;D

Dua edin seçeneklerde hiçbiri yok ozaman sonuç bambaşka olurdu ;D

Yorumlarınızı Beklioruz....Kişiye göre Beklentiler belki Bambaşka olabilirdi ama sonuç bu ankette 100 kişi olmadıya 1300 kişiden 1200 ü görmedimi bu anketi anlamadım..

Cj - 35 (41.2%)
Xj Cherokee - 12 (14.1%)
Zj Grand Cherokee - 19 (22.4%)
Wk Grand Cherokee - 2 (2.4%)
KJ Liberty - 0 (0%)
JK Wrangler - 3 (3.5%) 1.ANKET SONUCU...
Rubicon - 12 (14.1%)
Willys MB - 2 (2.4%)
Jeep Commander - 0 (0%)
Hepsi - 0 (0%)
Toplam oy 86

discocular defendercilar gibi araçlarina odaklanmiş değillerdir. Ufak bir jest bir gülücükle araçlarını değiştirecek hissi uyandırırlar. Mesela defendercılar Araçları ile o kadar yoğundurlardır ki jeep formunun derinliklerine girmezler hatta çoğu bu yazıyi okumaz bile. Halbuki discocular buralarda dolaşır salyongaz satarak araçlarinin masraflarini karşilamaya çalisirlar. Discocular defendercilara rakip olabileceklerini zannettikleri için hep bilinç altında kuvvetli bir araçlari olsun isterler dolayli olarak jeep mahallesinde gezinirler ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR