KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
murat kardeşim hayırlı olsun yükseltmen ahmet abinin ellerine emeğine sağlık aynı işlemi benim araçtada yaptık
bu hafta sonu deneme sansım oldu gercektende mükemmel bir iş çıkarmış oldu ahmet abi arabayı her türlü arazi şartlarında çok zorladım max esnettim arka uzun amortisörlerler ön uzatmalarda yay altı getlerde her hangi bir şekilde sorun yok tek kelimeyle orjınal bir kit gibi oldu güle güle kullan
selamlar.
aracınız çok güzel olmuş.ustanın emeğine sağlık sizede hayırlı ve de zevkli sürüşler dilerim.lastik konusunda terios olan arkadaşıma mehmet becce bey yardımcı olmuştu.sizin ölçülerde olan mt lastikleri uygun bir fiyata yurt dışından temin edildi arayışınız sonuç vermezse kendisiyle irtibata geçin derim ben .saygılar.
merhabalar jimny'nizi yeni hali ile güle güle kullanın, bu yükseltme kitleri jimny'ye uygulandığında yol tutuşu güçlendirmek için ne gibi uygulamalar yapmak gerekir? bu konuda bilgi verebilir misiniz? ve yaklaşık maliyetleri ne olur?
Maxxis MT753 215/75 R15 leri takıp araziye daldık. Performans süper.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tek çekim 200, 5 taksit 210 TL. Sipariş üzerine 2 günde geliyor ve takıyorlar.
Aldığım yerin bilgileri aşağıda.
merhabalar jimny'nizi yeni hali ile güle güle kullanın, bu yükseltme kitleri jimny'ye uygulandığında yol tutuşu güçlendirmek için ne gibi uygulamalar yapmak gerekir? bu konuda bilgi verebilir misiniz? ve yaklaşık maliyetleri ne olur?
Yükseltmekteki amacımız arazide sıkıntı yaşamamak.
Ağırlık merkezini yukarıya taşıdıkça asfalttaki yol tutuş tabii ki kötüleşiyor, hele ki altında MT lastik de varsa
Ama arazide sekiyor, maşallah.
Merhaba, yen irtifanız hayırlı olsun bende yeni Jimny aldım. Get lerle problem yaşadınız mı? Toplam yükseltme maliyeti ne oldu? Yakıtı değişti mi?
Teşekkürler
msenol' Alıntı:
Maxxis MT753 215/75 R15 leri takıp araziye daldık. Performans süper.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tek çekim 200, 5 taksit 210 TL. Sipariş üzerine 2 günde geliyor ve takıyorlar.
Aldığım yerin bilgileri aşağıda.
Merhaba, yen irtifanız hayırlı olsun bende yeni Jimny aldım. Get lerle problem yaşadınız mı? Toplam yükseltme maliyeti ne oldu? Yakıtı değişti mi?
Teşekkürler
Getlerle problem yaşamadık, ki araziye oldukça sık ve sıkı giriyoruz Muratla beraber.Yalkıt mutlaka değişiyor ama hissedilecek boyutta değil.
Maliyet için Arwin Ahmet ile görüşürsünüz. Aracınız hayırlı olsun bu arada.
murat kardeşim hayırlı olsun yükseltmen ahmet abinin ellerine emeğine sağlık aynı işlemi benim araçtada yaptık
bu hafta sonu deneme sansım oldu gercektende mükemmel bir iş çıkarmış oldu ahmet abi arabayı her türlü arazi şartlarında çok zorladım max esnettim arka uzun amortisörlerler ön uzatmalarda yay altı getlerde her hangi bir şekilde sorun yok tek kelimeyle orjınal bir kit gibi oldu güle güle kullan
yükseltmeden, orijinal jantlarına 215-75-15 lastik takmamın bir zararı olur mu? veya şöyle sorayım bu lastikleri takarsam iyi bir lastik takmış olur muyum?
205-75-15 de olabilir ama bu ebatta çok seçenek lastik yok maalesef.