Jimny ile Kar ve Buz Maceraları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tunjimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,558

Tunjimny

Kamp I
Yoğun kış şarlarının yaşandığı şu günlerde Jimny standart lastiklerle bile sorun yaşamıyor.

Etiketler
Ynt: Jimny ile Kar ve Buz Maceraları

Sehir icindemi yoksa arazide mi? arazide deneme sansin olduysa nasil abi bilgi verirsen cok iyi olur saygilar

Karda geçen sene İncekde bir tarlaya girmişdim salanmadan çıkdı standart lastiklerle.

80cm olmassa girmem standart lastikle...

Burak alemsin yaw... Bugun cok guzeldi eline emegine saglik tesekkurler, bu arada kis resimlerini koyariz yakinda...

Karlı Jimny fotoğrafları görmek istiyoruz.

80cm olmassa girmem standart lastikle...

Doğru, asıl tehlikeli olan 0.1 mm kalınlığında olan ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94171.msg1217811#msg1217811 (aynı şeyleri tekrar yazmamak için).

tuzla deniz kenarı olduğundan kar kalınlığı düşüktü. bizde yüksek tepelere çıktık. ama o kadar yoğun kar yağışı vardı ki resim çekme fırsatımız olmadı. bf a/t lastiklerimle çok dik ve sırf buz yerlere rahatlıkla çıktım. arka iterdeyken fena spinler attım.. ama buz tutmuş asfaltta o kadar keyifli drift yapılıyoki anlatamam.. hem kontrollü hemde açılı. herkese söylüyorum.. kardan korkmayın,tadını çıkarın..

Maşallah...

Alacağız biz de dört adet BF çare yok.

Tuncay abi koyar mısın Jimny nin kar resimlerini lütfen? Zaten uzun zamandır girmiyorsun forumada.