Herkeze Merhaba.Geçenlerde 2004 model otomatik vites bir jimny aldım.Geçen gün arazide aracın ön tekerlerinde güç olmadığını farkettim.Araç toprak bir rampada arka tekerden patinaja kaldı,araç o anda ağır 4 çekerdeydi,arkadaşıma gaza basmasını söyledim bende eğilip alttan baktım aracın arazi şanzımanından ön difransiyele giden şaftı dönüyordu fakat ön tekerlerde hiç faaliyet yoktu.Bende aracı dün suzuki servisine götürdüm orda aracı lifte kaldırdılar ,aracı çalıştırıp 4 çekere aldılar arka tekerler dönmesine rağmen önlerde hiç hareket yoktu ön difransiyele giren bir boruya kompresör ile hava bastılar ve bir anda ön tekerlerde dönmeye başladı.Bende arazi araçlarına yabancı olduğumdan ustanın dediğinden anladığım kadarı ile ön difransiyel hava basıncı ile devreye giriyormuş.Aracı incelemeleri gerektiğini söylediler ama ben servisde fazla masraflı olur düşüncesiyle orda elletmedim ama şimdi nerde baktıracağımıda bilemiyorum.Bursa'da bu arızada bana yardımcı olacak bir yer bilen veya tavsiyesi,fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim...