tabıkıde bu sekıldede arazıde gayet ıyı randuman alırsın bu flanlar ıse mehmet beccenın yapımı lastıkler ıcın genelde 1'' ı makbul bızım araclarda ama 1.5 ' de cok sık duruyor
Ynt: JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.
ben genelde ıscılık kısmıyla ılgılenmem ustama bıraktırırım o halleder nedenle basında olmadıgımdan hangısı oldugunu fasla ılgılenmıyorum ben gezmesı ve keyıflı olan kısımıyla ılgılenırım
Araç güzel ve başarılı itina ile yapıldığı belli, yalnız affınıza sığınarak söylüyorum; kötü bir durumla karşılaşmamak için yan geçişlerde hiç bir yükseltilmiş aracı zıplatacak kadar hızlı sürmeyin, o hevesinizi aracınızı rampaya dik vaziyette sokarak tatmin edin. Saygılarımla Mete Bingöl.
metebingol' Alıntı:
Araç güzel ve başarılı itina ile yapıldığı belli, yalnız affınıza sığınarak söylüyorum; kötü bir durumla karşılaşmamak için yan geçişlerde hiç bir yükseltilmiş aracı zıplatacak kadar hızlı sürmeyin, o hevesinizi aracınızı rampaya dik vaziyette sokarak tatmin edin. Saygılarımla Mete Bingöl.
haklısınız abilerim rampaya yan girme gercekten cok riksli ben sadece aracı denemek ve birazda şov icin yaptım ve bu hareketleri iki senedir aynı arazide yapıyorum ve o araziyi cıktıgım yerleri cok iyi biliyorum ama bilmedigim yerlerde veya keşif gezilerinde böyle bişeyi asla yapmam. uyarılarınız icinde teşekkürler bence herkes seyretsin örnek olsun nekadar riskli oldugu.
SAYGILAR...
Yükseltme kiti mamet becce 850 dolar flanşlar 400tl lastikler tanesi 320tl 245\75\16 hercules M\T şnorkel 400tl tavan bagajı 200tl sisler 6 adeti 250tl kupadan yükseltme 8 adet polemit denilen sert plastik ardı somunlu uzun 8 adet civata tornacıda yaptırdım ve işcilik 700tl eksoz sistemi spor susturucu kat iptali 300tl ve bunla beraber artı işcilik sanayide gecen yogun bir 10 gün emek alın teri heycan...Telsiz montajı kendimiz yaptık ve müzik sistemi anfi bufır orjinal cd calarlı teyibi sökülüp elektironikcide kople bakım yapıldı 400tl ve hatırlayamadıgım veya önemsemedigim ufak tefek paralar...
SAYGILAR...
ayna maruti 2000tl işcilikle birlikte lastiklerden cok memnunum hem asfaltta hem arazide cok başarılı daha önce federal M/T ve şimdi ismini hatırlayamadım falkendi galiba ama hercules gercekten güzel lastik