JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenancaglayan26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,469
Ynt: JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.

şnorkel ve sepetimizde hazır onların montajına başladık ve tabi sis lambalarımızda takılacak ve arac hazır kazasız belasız hallettik bizim kücük suzi oldu bir dev

susukiki (8).jpg

susukiki (12).jpg

susukiki (16).jpg

susukiki (17).jpg

susukiki (18).jpg

Etiketler

Eveeeeet şimdi herşey bitti acilen bir off road gezisi düzenlememiz lazımdı ki merakla bekleyen arkadaşlarımın merakı gitsin ve tabi yorumları alalım ve aracı test edelim işte gezimizden video....

..........VİDEO........

http://vimeo.com/20478405

umarım beyenirsiniz 10 günlük bir calışma neticesinde bu hale getirdik osman ustama ve emegi gecen herkese teşekkür ederim afyonkarahisara yolunuz düşerse beklerim.
SAYGILAR....

1 (87).jpg

1 (90).jpg

1 (92).jpg

1 (94).jpg

1 (91).jpg

tebrikler arkadaşım başarılı bi modifikasyon
bu araç hakkındaki düşüncelerimde kendime göre haklıymışım,
kazasız belasız hayırlı kullanım...

tebrikler arkadaş
bu deneyiminle banada ilham verdin
hayırlı olsun

Yapılan her şey yakışmış..

Tebrikler..

kenan bey öncelıkle hayırlı olsun kısa zamanda hemen seklınıde değişmiş aracın guzelde olmuş zaman ıcınde daha farklı göreceğimiz kesin :smiley: size bir sorum olacak jz satip suzukı almak nerden geldı aklınıza sonuç olarak arazıde buyuk motorlu arac bır avantaj sizi bu değişime iten ne oldu ???

Çok güzel olmuş,güle güle kullanın..

Arkadaşlar hepinize teşekkürederim sagolun.Jz mi bir arkadaşım ısrarla bana ver deyince sattım sen birtane daha alır yaparsın dedi ve verdim suziki alış sebebime gelince bizim gurupta arkadaşımda var yapılı degil ama gezilerde öyle olmasına ragmen cok başarılıydı hoşuma gidiyordu 4L ALINCA ARAC resmen traktör gibi oluyor hafif olmasıda cok büyük avantaş cok dik rampaları ve cok yogun camuru kolaylıkla aşabiliyor kısacası ben suzikiyi sevdim iki senedir off road yapıyorum lada nivayla başladım cherokee ve suziki hepsi kendine göre güzel araclar ama suziki bana göre daha başarılı tabi bu benim fikrim.
SAYGILAR...

Kenan bey bu konuda size katılıyorum ..

Bizim grupta arkadaşlarda da var ..sınıfına göre başarılı araçlar.güle güle kullanın..Neden 2.0 motor da 2.5 cc degil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR