kacinilmaz firsat.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,708

hus55

Zirve
Yer
kuzey kibris lapta, girne
arkadaslar, uk'de cok ozel bir motor alma firsati dusdu elime..

motot, 5 piston bildigimiz 617 300D . mercedes G'de olan 300D ayni tipi ama fabrikadan TURBO!!!!!!!!!!!!!!!

yabi sol direksiyon 460 G en iyi motor. ameriakda bulunan 460 G SAHIPLERIN BIRINCI SECENEGI.

bu motor bana £1200 uk'dealis fiyati var. isteyen oluras bana mail atsin. be kibrisa kadar nakli icin yardimci olurum.

gercekten kacinilmaz bir firsat ! eger benim 606 motoru degil de,bunu bulsaydim hic dusunmedenbunu alirdim.bu motorlar efsanedir dunyada, sorunsuz 1000,000 km kesen motor olarak bilinir.

Etiketler
Ynt: kacinilmaz firsat.

hüseyin abi
617 yi sen tak 606 yı bana yolla :smiley:

olmazmı hem senin hemde benim işim görülsün :smiley:

selam cemco, aslinda dusunmedim degil ha,,, fakat 606 bana iyi paraya mal oldu. istedigim parayi alsam 606'yi yarindan sokerim, alan hayirini gorsun ;)

buldugum 617a motor cemco, 617 degil. 617a dehset bir motor. tabii 606 motor baska bir olay ama unutma hersey paraya dayanir kardes.. 8)

hade,,,,madem ki konuyu actin.......606 motora 4000 euro alirsam yarin sokerim.... hatta tum yapilan modifiyeler ile birlikte. turbo, wastegate, mazot pompasi sokuldu ayarlandi, intercooler takildi, performans hava filtresi, snorkel, yeni tip yagli motor vasileri.2400 euro parami yedi sadece o islemler. :eek:

motorun alinisi, gelmesi, gumrugu ayri..... tr'ye giris icin motor yenidir diye fatura keserim, gerisi kolay tahmin ederim.

hodri meydan ;D

abi herşey süper orada olsa hemen alrım ama o paralara burada 606 motorlu motoru sağlam ama kaportası hasarlı komple araç alabilirim

ama 606 motor bende dehşet, benim amacım 606 motoru tüm tesisatı ile birlikte alıp elektronik pompası ile kullanmak ama bakalım bulup becermek işallah olur abi

ama cem, senin motor iyi kardesim! senin amacin ne?? bu isin sonu yok ya,,, dibsiz bir kuyu gibi.

sen 606 motor buldunmu yani? uk'de var bitane £1400 istiyor ama ecu varmi yokmu bilmem..

yok abi ben motorumdan memnunum ama işte başka arabalar varya onlar için motor yenilemesi yapacaz.
dediiğim gibi amacım komple 606 motorunu almak motor motor beyni tüm tesisatı hatta gaz pedallarına kadar alıp komple g ye takmak tabi komple bir araç bulabilirsek

yoksa 605 turbo motor harika hem yakıtından hemde performansından çok memnunum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR