Kahramanmaraş Ahır Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (13-14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,819
Ynt: Kahramanmaraş Ahır Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (13-14 Şubat 2010)

Güzel zorlu bir gezi olmuş yüreğinize sağlık.Çamur geçiş videosundaki cj benzinlimidir? benzinli ise distribitör ıslanmasını nasıl engelliyorsunuz.?

Etiketler

modelci61' Alıntı:
Güzel zorlu bir gezi olmuş yüreğinize sağlık.Çamur geçiş videosundaki cj benzinlimidir? benzinli ise distribitör ıslanmasını nasıl engelliyorsunuz.?

ben etrafına bez bant denilen elektrikçilerin sardığı bir bant sarıyorum. zaten snorkel var havadan su çekmiyor..

göktuğ bey keyifli ve mücadele dolu bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Forumda aktif olmasamda sürekli takip ediyorum Kahramanmaraşta yaşıyorum ve üçüncü gelişiniz birtürlü kısmet olmadı sizinle va cj nizle karşılaşmak Umarım bidahaki sefere karşılaşabiliriz

marican22' Alıntı:
Forumda aktif olmasamda sürekli takip ediyorum Kahramanmaraşta yaşıyorum ve üçüncü gelişiniz birtürlü kısmet olmadı sizinle va cj nizle karşılaşmak Umarım bidahaki sefere karşılaşabiliriz

inşallah.. bu defa zabunoğlu nun fertleri ile tanıştık. çok iyi insanlar. maşallah 2 tane dev gibi land cruiser var ellerinde dişimiz kilitlendi..

Tedaştan çıkma at lastikli mavi bi 80 kasa ve bej 60 kasa vardı onlar mı yoksa iki tane LC 100 var dı mt takılı onları mı görmüştünüz

Göktuğ eline sağlık gene çok sıkı bir off road gezisi olmuş paylaşım için teşekkürler

teşekkürler yunus. Dün yine gittik bu çevrede 7 araç pazarTesi facebook a atarım. Snorkelli defenderlar show yaptı.

walla bu grub arızalı vermişler gazı... yüreginize saglık