Uzun bir aradan sonra tekrar selamlar herkese..
Bizim kız yine sukoyu verdi..
Daha önce de belirttiğim gibi radyatör + alt/üst hortumlar değiştiğinde arabanın hararet problemini çözmüştük. Gerçi sıkışık Çanakkale feribot trafiğinde biraz orta ibreyi (120F) geçtiği zamanlar oldu, o zamanlar aracın yaşına ve benden önceki sahibinin özensiz kullanımına bağlı şeyler olduğunu düşünmüştüm.
Ama en son bir iki ay önce (hava serindi, en azından yaz ayı değil) E-6 karayolunda yine trafiğe takıldık; yaklaşık 1,5-2 saat kadar... Hararet dur-kalklarda yine ibrenin orta seviyesinden üstlere çıkmaya başladı. Hatta bir süreliğine kenara çekip rolantide beklettim. Hafiften trafik de açıldığında yola koyulduk mu, hararet yine eski değerine iniyordu... Tâ ki geçtiğimiz pazar gününe kadar...
Üsküdar/Acıbadem'den Beylikdüzü tarafına gideceğiz; arabayı çalıştırdım, bir kaç haftadır yatırmama rağmen tek marşla çalıştı, sorun yok...
Altunizade yoluna tam sapacaktım ki, baktım gaz pedalına her basışımda hararet ibresi de 120F'nin üstüne çıkmaya başlıyor. Frene basıp durdurduğumda ise ibre tam ortada... Sıkışık trafikte de değilim, yol neredeyse boş sayılır.
Sanırım
@memret beyin sıraladığı diğer işlerin de yapılması/kontrolü gerekiyor.
Bu işler haricinde başka yapılması gereken işlem/ler var mıdır, ne dersiniz?
Son olarak, en uygun termostat hangisidir, internetten baktığımda 71C olan da var, 90C olan da.. Aralarındaki fark nedir açıkçası bilemiyorum. (Bilmeyenler için tekrar yazayım, aracım 96 model 5.2L - Atiker LPG kiti mevcut)