Gerçekten de Cennet Kaya tarafından Fatin Tepe'ye çıkmışsınız. Hatta ötesine de geçmişsiniz. Bulunduğunuz yer 2000 m. ve üzeri rakımlar. Oradan yol olduğunu ben bile bilmiyordum.
Tebrikler...
Gerçekten de Cennet Kaya tarafından Fatin Tepe'ye çıkmışsınız. Hatta ötesine de geçmişsiniz. Bulunduğunuz yer 2000 m. ve üzeri rakımlar. Oradan yol olduğunu ben bile bilmiyordum.
Tebrikler...
Aslında ben de şansa gittim. ;D
Otellerin oraya gidince, yukarıya doğru giden bir yol görünce daldım. Hedefim manzaralı bir yer görmekti. Yolun sonunda ise umduğumdan da güzel bir yer buldum. Bir iki fotoğraf çekeriz diye çıktığım bu tepede akşama kadar kaldım. Tepeye ulaşınca orasının neresi olduğunu belirleyebildim.
Tarih 2.8.2010
Keşke bir alo deseydiniz Ferhat hocam, o an yanınıza gelemesem bile inişte bir yerlerde buluşabilir, evimizde misafir edebilir ya da istemezseniz lojistik destek sağlayabilirdim. Üstelik bizimkileri Bodrum'da bırakıp tek başıma Bursa'ya dönmüştüm. Canım da sıkılıyordu.
Hayırlı olsun Ferhatcım. Küheylanın sayfasını açmış ve epeyde çalışmışsın hani. Tebrik ederim. Zaten mesainin yarısını gezenbilirden alacağım
Evet ferhatın güzel fotoğrafını çekende ben olduğuma göre, övgülerden bende payıma düşeni alabilirim. Ama ferhat zirveye çıkınca bir kat daha mutlu olduğu için, gerçekten keyfi bulutların üzerinde oluyor. Neşeleniyor. Birazda benden ninniler dinliyor Hatta o resimler " burası 18C , istanbul da diğer şehirler 30C üstü olduğu zamandı" . Cavit beyde" sanki aşağı inmeyecek gibi konuşuyor" demiş ve gülmüştük.
Cem bey biz o tepeye , konakladığımız yerde yeni tanıştığımız bursalı , doğa sever bir fotografçı vardı. onun önerisi üzerine çıkmıştık. epeyde memnun kaldık. hatta 1-2 saat zaman geçiririz diye düşündüğümüz yerde, akşama kadar kaldık serin serin. hatta tepede biz yemek hazırlayıp yerken, başka bir aile arabası ile geldi.bizim konforu görünce çok hoşlarına gitti . bizde böyle yapalım diye arabayı epey incelediler. yani bir çiftin daha gönlüne " doğada keyfince yaşayabilmenin aşısını yaptık "