Kalk Gidelim Küheylan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 760
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 177,892

Etiketler
Ynt: Kalk Gidelim Küheylan

Geçen sene geldiğimizde burası inşaat halindeydi. buralar düzenlenmiş bir de tabyaların maketi yapılmış. Burası Rumeli Mecidiye Tabyası.

Artık kale bölgesinden çıkıp, feribota gidiyoruz. Feribot için 29TL aldılar. Buradan Çanakkale'ye geçeceğiz.

Ferhat bey Pazartesi uğrayacaksınız diye bekliyordum, erken mi dönüş yaptınız?
Hafta sonu günlerinde önceden planlanmış günlere rastlamamız buluşmamıza imkan yaratamadı ama hafta başında gelecektiniz?

Ferhat yapmışın gene kaçamağı.Bu seneki tatil planımda benimde niyetim var daha önce gittiğimde Betül 4 yaşlarındaydı pek hatırlamıyor Yağız'da büyüdü görsünler istiyorum.
Güzel geziler dileriz.

tekrar güzel bir gezi yapıyorsunuz paylaşım için teşekkürler
fotoğrafları ve güzel anlatımızın devamını bekliyoruz

devam...

Çanakkale

Çanakkale hemen her sene gezdiğimiz yerler merkezdeki yerlere bakmamıza gerek yok. Daha önce gelmeyenler tarihi çarşılardan Aynalı Çarşı, tarihi sokaklar, meşhur Truva filminde kullanılan tahta at, deniz müzesi gibi yerler önemli.

Buradan Kepez'e geçtik. Kepez Çanakkale'nin çok yakınında hemen güneyindeki kesim. Geceyi de burada geçirdik. Sabah parkın öbür ucuna bir karavan geldi.

Dardanos biraz daha ilerideki bir yerleşim. Yine yakın yakın yerler. Bu mevsim buralar terkedilmiş vahşi batı kasabası gibi.