Sevgili NAK,keşke ben de size isminizle hitapedebilseydim,avatar fotoğrafındaki araç doğaya çıkışta kullanılan "araç"tır,her cümlenize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama öncelikle yazımdaki üslubun şahsınıza yönelik kişisel bir tavır olmadığını ifade etmeliyim,bu tepki yasaklar koymayı "çözüm üretmeye" yeğ tutan kolaycı davranışa bir tavırdır,duruştur.Sitenize belki katılımı genişleterek katkıda bulunabilirim diye 4 kez mail attım ama cevap veren olmadı,doğal olarak gayriciddi bir hevesle kurulmuş site olacağını düşündüm.Eğer tavrınızda samimiyseniz ve Nilüfer İlçesine katkı sağlamaksa amacınız insanları "ötekileştirmeyin" lütfen ve unutmayın ki sizi çalışma alanınıza götürecek araç da off road aracı olacaktır.Dediğim gibi amacınız Nilüfer'e katkı sağlamaksa,lütfen Nilüfer sakinlerini de gözardı etmeyin,özelden telefonumu gönderiyorum,forumlarda birşey üretmeyen,sonuçsuz tartışmalar tarzım değildir,bu nedenle tekrar yazıyorum "yapmak istedikleriniz" konusunda samimiyseniz lütfen arayın,bir araya gelip konuşalım.Yazımda üslubuma takılmayın lütfen,müşterek payda da olduğumuzun bilincindeyim,off road'u da bilinçli yapan bir insanım.Belki "elbirliği" ile koruyabileceklerimiz konusunda biraz daha etkin olabiliriz...Sevgi ve Selamlarımla