Kamp Alanları Tehlike Çanları Çalıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,249
Ynt: Kamp Alanları Tehlikeli Çanları Çalıyor...

Sizin belirttiginiz gorusunuzu curutmek mumkum degil bence. Ben kendi gorusumu calisma ortaminda test ettim. Bazen zor oluyor ama sonucta daha faydali olduguna inandim. bunu, dagda gordugumuz bir pet siseyiorada birakmaya kadar indirgediginizde rahatsiz edici oldugunun farkindayim. Ama konuya daha tepeden bakildiginda, toplumsal tepkinin yeterli seviyeye ulasmasi icin bu tepkiyi doguracak bir olayin yasanmasi zorunlu. Toplumsal tepki ve farkindalik olmadan isler yoluna girmiyor ne yazik ki. Bunun olmasi icin bir taraftan insanlari egitirken diger taraftan doganin nasil kirlenip yok oldugunu gostermek gerekiyor. Bir cok insan etrafa cop atip birakirken, bence bilinc altinda birilerinin onlari yok ettigni dusunuyorlar.

Selamlar,

Etiketler
Önemli bir konu olduğu için mesajım olsun.
Maalesef insanlarımız pis, arabadan, yolda giderken, piknik veya kamptan sonra, tekne gezisinde bile insanlarımız çöpünü maalesef dışarıya atıyor kaç defa şahit oldum, gördüğümde içimden o çöpü dışarıya atan kişiye karşı istemeden de olsa bir nefret duyuyor ve gidip ağzının payını vereyim diyorum, hatta bir kaç kişiyi uyarmışlığım bile oldu mal mal yüzüme bakıyorlar.

İnsanlar sanırım leş gibi çöplerle kaplı pis yerlerde kamp yapmayı sevmeye başladı. Böyle giderse her taraf çöp olacak çöplerle dolu bir dünyada yaşayacağız, insanoğlu kendi bindiği dalı inceden inceden kesmekte.

Çöplerini doğaya atan şahısa sesleniyorum: Attığın o çöpler bir dahaki gelişinde karşına çıkacak, o çöplerin içinde oturmak hoşunamı gidecek?

Son düzenleme:

Maalesef çevre ve kişisel temizlik ;başkaların tavsiyesi veya dayatması ile değil içten gelen ve mutluluk veren duygu olmalı.
Siz ,biz uyardığımızda ya bir bahaneleri ....
yada ; işi kavgaya götürecek hayvani dürtüleri..... vardır.