teknik sorun bu cakmakların kontrollerini yapıp göndermeye calışıyorum bazen yanmıyorlar
bendekilerin ya gazı bitik çıktı
ya gaz ayarı cok acık cıktı o zamanda hava alamadıgından sanırım yanmıyor
yada gazı kapatmışım
bu sorunları kontrol edin hala sorun varsa kargodan olabilir bildirin yenisiyle değiştirelim dükkan bizim sayılır kimse madur olmayacak inşallah
kargo konusundada yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Varol Bey,
Ürünler biraz önce elime geçti, hepsini denedim, hem max seviyede hem de min seviyede 3 çakmakta çalışıyor.
Max seviyede çakmağın 20 cm uzağına bir gazete kağıdı yerleştirdim ve çakmağı çaktım, çok kısa zaman aralığında kağıt alev aldı.
Bana göre çok farklı kullanma varyasyonları olabilecek bir çakmak.
Teşekkürler.
Ben de 2 adet çakmağı alalı 1 hafta oldu.
İkisi de çalışıyor, gayet güzel, anlatıldığı gibi
metal kupada suyu çok kısa sürede kaynatıyor.
Kargo sorununa çözüm belki Fillo kargo veya Sürat Kargo gibi daha ucuz çalışan kargolar olabilir,
MNG kargo iki çakmağa İstanbul Denizli taşıma bedeli 14 tl aldı. ;D
selamlar..çakmaklar az önce elime ulaştı ..gayet fonksiyoneller ..bi tanesinin gazı bitikti ama sorun değil kendim doldrdum hemen.. çok çok teşekkür ederim.
Merhaba
Bende çakmak aldım deli bir şey pürmüzmü çakmakmı anlamadım
Kesinlikle Tavsiye
Değişik bir şeyler varsa bekliyorum. bir tel yeterli.
Sağlıkla Kalın...
selam yalçının dükkanı bizim ayrıca kapalıçarşının içinden dehlizlerle geçilen hanlarda var oralarada girip çıkıyorum mesala kalaycılar var tavsiye ederim birgün gidip mutlaka gezin birde kumaş tamircileri var ilginç gelen ürünleri ve mağazaları buradan duyurup tariflerini veririm yeni ürün bir su ısıtıcısı peşindeyim eğer becerebilirsem yaptıracağım bildiğiniz çer çöple yanıyor 1 lt suyu 2-3 dakikada kaynatıyor rüzgardan etkilenmiyor jeep antalya lansmanında dankın denilen bir irlandalı jeep işçisi kulanıyordu çoban ketılı diyordu çok hafif çok kullanışlıydı türkiyede satışı yok yurtdısı 95 eurodan başlayan fiyat bizim semaverin aynı mantığında sorunun pesindeyim çözünce deneyip yine sizinle paylaşacağım
selam ekibi topladım fakat ptt konusunda yarın amaca ulaşacağım kargo 2 katı alıyor bu hafta hepsi elinizde olacak inşallah birde küçük hediye olacak oda bu kadar zaman için umarım hoşunuza gidecektir tekrar kusura bakmayın