Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan -XXXXX- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,344
:D :D :D

takım halinde son fotolar

teknik sorun bu cakmakların kontrollerini yapıp göndermeye calışıyorum bazen yanmıyorlar

bendekilerin ya gazı bitik çıktı
ya gaz ayarı cok acık cıktı o zamanda hava alamadıgından sanırım yanmıyor
yada gazı kapatmışım
bu sorunları kontrol edin hala sorun varsa kargodan olabilir bildirin yenisiyle değiştirelim dükkan bizim sayılır kimse madur olmayacak inşallah

kargo konusundada yardımcı olabilecek varsa sevinirim

fiyatları 9 11 15 28

Etiketler

Varol Bey,
Ürünler biraz önce elime geçti, hepsini denedim, hem max seviyede hem de min seviyede 3 çakmakta çalışıyor.
Max seviyede çakmağın 20 cm uzağına bir gazete kağıdı yerleştirdim ve çakmağı çaktım, çok kısa zaman aralığında kağıt alev aldı.
Bana göre çok farklı kullanma varyasyonları olabilecek bir çakmak.
Teşekkürler.

Saygılarımla,

BUrak

Ben de 2 adet çakmağı alalı 1 hafta oldu.
İkisi de çalışıyor, gayet güzel, anlatıldığı gibi
metal kupada suyu çok kısa sürede kaynatıyor.
Kargo sorununa çözüm belki Fillo kargo veya Sürat Kargo gibi daha ucuz çalışan kargolar olabilir,
MNG kargo iki çakmağa İstanbul Denizli taşıma bedeli 14 tl aldı. ;D

selamlar..çakmaklar az önce elime ulaştı ..gayet fonksiyoneller ..bi tanesinin gazı bitikti ama sorun değil kendim doldrdum hemen.. çok çok teşekkür ederim.

:D :D :D selam yalçının dükkanı bizim ayrıca kapalıçarşının içinden dehlizlerle geçilen hanlarda var oralarada girip çıkıyorum mesala kalaycılar var tavsiye ederim birgün gidip mutlaka gezin birde kumaş tamircileri var ilginç gelen ürünleri ve mağazaları buradan duyurup tariflerini veririm yeni ürün bir su ısıtıcısı peşindeyim eğer becerebilirsem yaptıracağım bildiğiniz çer çöple yanıyor 1 lt suyu 2-3 dakikada kaynatıyor rüzgardan etkilenmiyor jeep antalya lansmanında dankın denilen bir irlandalı jeep işçisi kulanıyordu çoban ketılı diyordu çok hafif çok kullanışlıydı türkiyede satışı yok yurtdısı 95 eurodan başlayan fiyat bizim semaverin aynı mantığında sorunun pesindeyim çözünce deneyip yine sizinle paylaşacağım :D :D :D

iyi günler

:D :D :D selam ekibi topladım fakat ptt konusunda yarın amaca ulaşacağım kargo 2 katı alıyor bu hafta hepsi elinizde olacak inşallah birde küçük hediye olacak oda bu kadar zaman için umarım hoşunuza gidecektir tekrar kusura bakmayın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR