Yücel bey aracınıza yaptıklarınızı ve maket karavan yapımınızı takip etmiştim ne kadar hevesli ve becerikli olduğunuz belli oluyor.
İnşallah çekme karavanınızda gönlünüze göre olur güzel günlerde kullanırsınız.Binek araca yaptıklarınızdan sonra buna yapacağınız işleri
merakla bekliyorum. Kolay gelsin.
Yucel kardesım.
ıhtıyac ve gayelerıne uygun bır aracı elde etmek adına yapmıs oldugun kolaytırıcı dızayn uygulamaları cok hosuma gıttı. Pratık zeka ve el becerılerınle halledebılıyorsun ya, helalolsun. gule gule kullan. gezılerın sana daha cok zevk katsın.
Yücel bey kampçılığın ve karavancılığın en önemli faktörü çiftlerin aynı şeyi düşünüp uygulamada birlikte karar vermeleri,aynı zamanda her şartta yaptıkları kamptan en yüksek hazzı alacak becerilere sahip olmaları Nicknamenizden ve sizin şu ana kadar yaptıklarınızdan bu ortaya çıkıyor.Karavan yapma hayalinizi gerçekleştirme konusunda en uygun şartlarda güzel bir şeyler yapabileceğiniz ve yaşınız itibarı ile bizim bile görebileceğimiz daha gelişmişlerinede ulaşabileceğiniz kanaati oluştu.(bizim bile görebeliceğimiz derken kendi yaşımdan yola çıktım) Sizlere şimdiden kolay gelsin.
Kamp donanımlı otomobilim artık aynı zamanda resmen karavan çekicisi oldu...
Bayram öncesinde başlayan çeki demiri taktırma süreci bugün itibarıyle,
yeni ruhsatın çıkmasıyla sonuçlandı.
Şimdi artık iş sadece çekilecek karavanı tamamlamakta... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57751.new#new
Azminize hayran olmamak elde değil.
Eldeki imkanlar dahilinde amaca ulaşmak için gittiğiniz yolu takdirle kutlarım.
Bir dönem arazi işleri yaparken Renault gurubu araçları kullanırdık ve arazi uyumuna hayran kalmıştım.Adeta keçi