Merhaba, ben bu hafta sonu için kamp yeri arıyorum. Biraz internetten araştırdım ama pek aklımdaki gibi birşey bulamadım. İlk kendi çadırımı alayım dedim. Baktım fiyatlar uçmuş gitmiş. Birde yer konusu sıkıntı. Şimdi ben Kocaeli ve İstanbul çevresindeki heryere gidebilirm. Sahil Kamp İstanbul'u aradım, günlüğü çift kişilik çadıra 50tl dedi. Sizce fiyat nasıl, iyimi? Başka tavsiyeleri olan varmı?
çadır onlardansa 50 tl iyi gibi. ama burda (muğla) akyaka orman kampında mesela çadır sizden olunca 30 tl 4 kişiye kadar kalabiliyorsunuz. elektrik ücreti dahil. artı büyük bir çadır için 4 kişiden fazla her bir kişi için 4 tl ek ücret ödeniyor. lavobo wc duş da dahil tabi.yine azmakbaşı kampingde ben 10 tlye kaldım tek başıma kendi çadırmla.
çadır onlardansa 50 tl iyi gibi. ama burda (muğla) akyaka orman kampında mesela çadır sizden olunca 30 tl 4 kişiye kadar kalabiliyorsunuz. elektrik ücreti dahil. artı büyük bir çadır için 4 kişiden fazla her bir kişi için 4 tl ek ücret ödeniyor. lavobo wc duş da dahil tabi.yine azmakbaşı kampingde ben 10 tlye kaldım tek başıma kendi çadırmla.
İstanbul ve Kocaeli çevresinde olursa daha iyi arkadaşlar. Çünkü diğer türlü çok uzak oluyor. Çilingoz Ormaniçi Kamp Alanı diye biyer var giden duyan varmı hiç?
Ben gitmiştim Çadır kurulan yeri vardı ama ben tam denizin kenarına kumsala kurdum çadırımı çadır günlük 12tl kişi sayısı yok
Araç girişi otomobil 17tl
İstanbul ve Kocaeli çevresinde olursa daha iyi arkadaşlar. Çünkü diğer türlü çok uzak oluyor. Çilingoz Ormaniçi Kamp Alanı diye biyer var giden duyan varmı hiç?
Merhaba,Kamp için kesinlikle tavsiye etmem.Çok kalabalık,pis,ulaşımı sıkıntılı.Alışveriş için bi market var ve çok pahalı,tuvaletlerde çok sıra oluyor,gece hep gürültü olur.Denizi de tehlikeli ve yüzmeye müsait değil.