halilatak Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 4 Yer Ankara 29 Mar 2016 #17 Ben bu ikisinden hesaplı olanı almıştım, sebebi diğeri yoktu. Yeni gördüm bir arkadaşın vesilesi ile. Note 2 cihazımdan gönderildi
Ben bu ikisinden hesaplı olanı almıştım, sebebi diğeri yoktu. Yeni gördüm bir arkadaşın vesilesi ile. Note 2 cihazımdan gönderildi
bozoo Ana Kamp Mesajlar 45 Tepkime Puanı 27 29 Mar 2016 #18 Evet blueporter modelinin brandası daha kalın ve oturaklı gibi yorumlarıda iyi gibi.Henüz sipariş etmedim ama alacağım gibi.Çok kullanışlı olur..
Evet blueporter modelinin brandası daha kalın ve oturaklı gibi yorumlarıda iyi gibi.Henüz sipariş etmedim ama alacağım gibi.Çok kullanışlı olur..
halilatak Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 4 Yer Ankara 29 Mar 2016 #19 bozoo' Alıntı: Evet blueporter modelinin brandası daha kalın ve oturaklı gibi yorumlarıda iyi gibi.Henüz sipariş etmedim ama alacağım gibi.Çok kullanışlı olur.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. Note 2 cihazımdan gönderildi
bozoo' Alıntı: Evet blueporter modelinin brandası daha kalın ve oturaklı gibi yorumlarıda iyi gibi.Henüz sipariş etmedim ama alacağım gibi.Çok kullanışlı olur.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. Note 2 cihazımdan gönderildi