Karavancılar için 1 ve 5 olmazsa,olmazlardan, çadırlı kampçılar için 6 madde eklenebilir.Mesela sizin fiat listenize göre hepsini hatta artı Bulaşık yıkama lavabosu (sıcak sulu) isteyebiliriz Karavancı olarak masa iskemle verme,fiatı biraz indir diyebilirim Bu arada hem size hemde sayın Adalet Dingil'e duyarlı ,istekli çabalarınız için birer kez teşekkür butonuna bastım zevkle. Geçen yıl İtalya'da 20 euro gecelik kaldığımız bir kamp alanını örnek olarak verebilirim.
Sayın voyyager, örneğin;
Temiz,24 saat sıcak suyu olan,havuzlu,elektrik ve suyu dahil karavan+2 kişilik günlük kamp fiyatı 35.00 TL bazı kampçılar için makul,bazıları için yüksek olabilir.
Karavancılar için 1 ve 5 çadırlı kampçılar için 6 madde eklenebilir.Mesela sizin fiat listenize göre hepsini isteyebiliriz Karavancı olarak masa iskemle verme,fiatı biraz indir diyebilirim Bu arada hem size hemde sayın Adalet Dingil'e duyarlı ,istekli çabalarınız için birer kez teşekkür butonuna bastım zevkle.
Bizler gerçekten iyi birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada asıl önemli noktanın karşılıklı diyalog olduğu kanısındayım. Eleştirilerinizin her birisi bizim için ayrı bir değerlendirmedir.
ayrıca bu konuda bizi de teşvik ettiğiniz için ben de ayrıca teşekkür butonuna bastım
Satın Öztürk , ilgili tüm arkadaşların www.tepecamping.com linkinden web sayfamızı inceleme şansları olursa kampımız hakkında edinmek istedikleri tüm bilgilere (ulaşım,fiyatlar,hizmetler,konum,foto, video vs.) ulaşabilirler.
İlginize Teşekkür ederim.
Satın Öztürk , ilgili tüm arkadaşların www.tepecamping.com linkinden web sayfamızı inceleme şansları olursa kampımız hakkında edinmek istedikleri tüm bilgilere (ulaşım,fiyatlar,hizmetler,konum,foto, video vs.) ulaşabilirler.
İlginize Teşekkür ederim.
Sn.Adalet Dingil forum gelen mesajlar yoğunluğundan,atılan mesajlar bazen gözden kaçabiliyor,özel mesaj atın önerimi o sebeple yapmıştım,biz görenler zaten verilen linkleri hemen inceliyoruz kuşkunuz olmasın...Bilhassa kampınız lokasyonu açısından yabancı karavancılar için zaten biliniyordur düşüncesindeyim.