Sağolasın Bekir
Yıllar geçse de benzer insanlar bir yerlerde yeniden kümeleniyorlar.
İlk Land Rover üzerinden düşündüm fakat yeni bir tane edinmenin bedeli çok yüksek, eskilerle neler çektiğimi ben biliyorum, çok fazla yakıyorlar, konforsuz, hacim uzun süre yaşamak için çok ufak. Eee yıllar da geçiyor, bel ağrır, boyun ağrır, diz ağrır, yaşımız artık biraz daha konfor gerektiriyor
Gönderdiğin link e bakmıştım, bunlar yeni kasaların boyları, bu kasalar ve boylar hangi yıldan sonra geçerli bilemedim?
Satılık ilanlarında bu listede olmayan 12 m3 ler var, bunların boylarını bulamadim?
Araç fiyatının 25.000 i geçmesini pek istemiyorum.
Senin araç 13m3 lük anladığım ve 6m uzunluğunda, hangi yollarda sorun yaşadın, paylaşabilir misin?
Slide out konusunda internet üzerinden örneklere baktım, çok aklıma yattı aslında. Seyfettin beyin kapıyı sol taraftan açmış olması da bir ışık oluşturdu kafamda, bu durumda ana kayar kapıyı slide out olarak dönüştürebilirmişim gibi geldi bana? Son yıllarda Aselsan için o kadar garip tasarımlar ve
prototiplerle uğraşıyorum ki anlatamam, Ostim de bu konularda münbit bir mevki, çalıştığım alt yüklenicilerle birlikte yapabilirmişim gibi geldi ancak
gözüm de korkmuyor değil.
Bunun yapılabilirliği yada yapamayacağım kararı araç boyunu belirleyecek sa
nırım.
Kafa kagidim yada vatandaslik numaramin eski olmasi nedeniyle size Oral diye sesleniyorum,
Ostim de is goruyormussunuz, bir kus ucusu kadar yakiniz anlasilan.
Ya bir bardak caya davet edin,ya da cay icmeye buyrun derim.
Atisan sitesindeyim,
Selamlar,basarilar dilegimle.
506 747 3333
Sevgiler.