Ferhat beyin paylaştığı Volkan Konak'ın America Route 66 gezisinin başlangıcında acılması gözüküyor videoda. Otomatik saran bir tente var. Kapattıkca kendisi sarıyor.
Güzel araştırmalar, step motorlar İvedik hurdacıların da bulunabilir.Diğer sistemi de sizin yapacağınızdan eminim.
Nihayet atla deve değil ya.
Bence devam derim,
Selamlar,başarılar.
Kim yaptıysa helal olsun, dahice bir tasarım. Çok basit, hafif ve fizik kanunlarını kendi lehine kullanan bir tasarım. Bu tasarıma 800 usd aslında çok ucuz gerçekten.
Sistem toplam 35-40 kg... kasa ve çerçeveyle birlikte 100 kg ın altında. Açma sırasında yukarıdaki sağ sol iki rayın her birine en fazla yaklaşık 10 kg altında dışa doğru bir yük biniyor, yükün geri kalan 75 kg mını arabanın tabanına oturtuyor. Açıkken içine oturulduğunda ise raylarda yük 0 oluyor. taban ve sağ sol üst kasaya dağılıyor toplam kuvvet.
Bu arada, sağdaki kapı çözümüne dikkat ettiniz mi, onu da çok basitleştirmiş, kaportanın bombesinden vazgeçip içeriye doğru kasa oluşturmuş ve standart menteşeli düz kapı koymuş filmdeki örnekte.
Araç klasik İngiliz usulü karavan. Mutfak kısmı çok büyük tutulmuş. Bu kadar büyük araçta oturma yerinin biraz daha büyük olmasını bekliyor insan ; en azından bir köşe yapmasını.
Oral bey,
değişimini yapacağınız araç Ducato olursa, gerekli temel bilgiler için, işinize yarayacağını sandığım bir sayfa aşağıda. Profesyoneller için olsada, üye olmanın bir yolu bulunmalı ?
http://www.fiatprofessional-converters.com/login.php
Mesut bey, çok teşekkürler, çok değerli bir link. Üye oldum, aktivasyon bir kaç gün sürecekmiş.
Çalışmama bir kaç hafta düşük yoğunluklu devam edeceğim, iş işleri ağırlaştı. Bu arada kaydırma parçalarını üretip araç bakmaya devam. Yeni seri PSA olacağı kesin benim için. Hala hacimde tereddütlerim var, yapacağım kaydırma parçaları ve kafes sorunsuz çalışırsa (bunu her durumda önceden yapacağım) 11,5 m3 e sığabileceğim gibi gözüküyor. Şehirlerde az sorun yaşamak istiyorum.
Şöyle bir şekille 11,5 m3 e sığabilir miyim acaba?
Geçenlerde çift kapılı PSA'lardan bahsetmiştik, araç kiralık olarak veriliyor ısrarlara rağmen sahibi maalesef satmıyor, konuya çok uygun olduğu için fotoğrafını gönderiyorum, belki biri satılık olanına rastlar...