Ben bu amaçla kampçıları organize etmek için web sitesi bile kurdum.
www.ucuzgezi.com Kamp yapmak isteyen şu şu günlerde müsaitim yazar ve o gün müsait olanlarla eyleme girişir.. Lakin hep kamplarıma tek başına gitmek zorunda kaldım. Geleceğim diyenler ya telefonlarını kapattılar ya da son dakika bahane uydurdular. Onların yüzünden kendi programımı değiştirdiğim için gidemediğim bile oldu. Bunun sebebi olarak insanların birbirlerini tanımaması ve güvenmemesi olduğunu düşünüyorum. Ben yine bana ait Türkiyenin tek dalgıç formu
www.scubatr.com sitesi üzerinden zamanında pek çok arkadaşı toplayarak dalış organizasyonları düzenledim. Katılım çok oluyordu. Kar amaçlı değildi ve herkes kendi arkadaşlarını getirirdi. Çok güzel keyifli anılar ve fotoğraflar kaldı geride. Gelin kamp kuralım yada siz kurun ve fotoğrafları
www.ucuzgezi.com da paylaşalım. Fotoğrafları görenler koşar gelir. Bunu gezenbilirde yapabilir fakat bu siteye konan fotoğraflar durmuyor benim sitemde fotoğraflar anılar yok olmaz. Yaptığımız o keyifli dalışların fotoğrafları yıllar geçse de orada yayınlanmaya devam eder. Dalgıçlarda benim sitemi bilir.. Eskisi kadar ilgilenemesemde fotoğraflar videolar burada buyrun inceleyin Örneğin
Bir zamanlar scubatr.com ailesiyle Kefken Dalış noktamız Aralık ayında
scubatr.com Kocaeli Değirmendere Batıkşehir Dalışı Fotoları
Kocaeli Değirmendere Deprem Enkazı Batıkşehir Dalış Noktası ve Videoları