Kamplı Grup Gezilerimiz için Sonbahar Rotaları ve Kamp Yeri Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,375

orsaalabanda

Zirve
Sonbahar organizasyonlarımız için rota ve kamp yeri önerilerimizi bu başlık altında paylaşabiliriz.

Etiketler
Ynt: Kamplı Grup Gezilerimiz için Sonbahar Rotaları ve Kamp Yeri Önerileri

Eskişehir gezisi hiç fena olmazdı; hem şehri gezer hem kamp yaparız hem de gondol sefası
porsuk çayı kenarında kamp yapacak uygun bir yer bulunur sanırım.
Eskişehire sadece iş sebebiyle gittiğim için fikir yürütemiyorum okuduklarım gidilmeye değer olduğunu gösteriyor; Mesela sakarya nehrinin doğduğu yer olan sakaryabaşı hakkında çok şey duydum
fikirlerinizi bekliyorum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3940.0

Eskişehir güzel bir şehir. Daha önceki gezi yazımız işinize yarayabilir, aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Biz de kışın gitmiştik.
Şehir merkezinde, porsuk kenarındaki bir otoparkta kalmıştık.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46181.0
http://**.com/files/335061003/Eskisehir1.pdf

Arkadaşlar bu hafta sonu Sapanca gölü E5 tarafında Aşşağıdereköy royal park a gittim.Park işletmecileri sezonu kapatıp gitmişler,tuvaletler pis ama orada tanıştığım kişi onlara ulaşabileceğini söyledi, bireysel olarak gidildiğinde sorun olacağını sanmıyorum.Tabi bu sonbahar ve kış için geçerli çünkü yazın ana baba günü gibi.Ben gittiğimde bomboştu.İlk başta hırlayan sonra sana arkadaşlık eden bir köpek vardı.
Sabit bir tane karavan var adam sezonluk parasını vermiş,ona elektrikte vermişler.Toplu gidiş olursa arayıp görüşmek gerekiyor.Ben gittiğimde demir kapı açıktı normal zamanda kapalımı bilmiyorum ama görüştüğüm adam bu alana komşu evde kalıyor sanırım anahtar onda var.Burayı devletten kiralayanlarla bir abimizin diyaloğuda var toplu gidişlerde gerekirse görüşülür.

[attachment=1][attachment=2]

[attachment=4][attachment=5]

Göle sıfır yanlızca yola yakınlığından dolayı biraz araç gürültüsü var ama gölün karşısı otoban tarafı kadar rahatsız edici değil.

çok güzel olmuş özellikle çibörek turşu ayran üçlemesi çok güzel göründü akşam akşam ankarada bulabileceğim bir yer bilsem hemen çıkardım dışarıya

başka öneri yok mu?
(Adabazarı dışında biyer olsun

Kırklareli/Vize/Kıyıköy'ün son demleri ve balığın bol olduğu bir zaman balık ve rakı uygun olabilir.
Veya Atilla beyin Karabiga kampı elektrik,su ve her türlü donanım mevcut.

Ben şu günler için bir şey söyliyemiyorum, biliyorsunuz, bahçeye toprak serilmişti, yağan yağmurlardan toprak bölümler henüz çimlenmediği için çamur yoğunluklu olduğundan, çekimser davranıyorum, insanları kapalı mekana hapsetmemek için, mevsim itibari ile çekimser davranıyorum, toprak serilirken, bazı su tahliye yollarıda kapanmış, göllenen su zemini gereğinden fazla nemlendirmiş, yoksa herzaman emrinize amadeyiz..

Daha önceden planlanıp yapılamayan Kapıdağ yarımadası gezisini gündeme alabilirsiniz. Bu mevsimde uygundur herhalde...

drares' Alıntı:
Daha önceden planlanıp yapılamayan Kapıdağ yarımadası gezisini gündeme alabilirsiniz. Bu mevsimde uygundur herhalde...
Bu önerimin bu kadar çabuk kabul görüp, tatbik edileceğini düşünmemiştim. Ama arkadaşların bazıları şu an itibarıyla yola koyuldular bile :
Umarım güzel bir gezi yaparlar da ben de mahcup olmam

Hava yönünden biraz şanssızlar.

Cavid Sezen

drares' Alıntı:
Bu önerimin bu kadar çabuk kabul görüp, tatbik edileceğini düşünmemiştim. Ama arkadaşların bazıları şu an itibarıyla yola koyuldular bile :
Umarım güzel bir gezi yaparlar da ben de mahcup olmam

Öncü keşif kolu yola çıktı. Biz ancak gece yarısına doğru intikal edebileceğiz. Ancak Kapıdağ turuna zaman yeter mi bilemiyorum? Şimdilik Erdek diye çıkıyoruz yola...

gezmen' Alıntı:
Hava yönünden biraz şanssızlar.

Cavid Sezen

Hava bizi bağlamıyor Cavid hocam Can sıkıcı olabilecek tek şey, sürekli yağış olup araçların içine hapis olmamızdır. Ama onun bile tadı başka. Çocuklar bizim kamperde oynarken biz Haldun'un masa başında rahatça oturup sohbet edebileceğiz artık

Cem, şimdi burası böyle; Bandırma'da kimbilir nasıl? Poyrazın bu denli kuvvetli estiği bir yerde, Kapıdağ turunu biraz zor yaparsınız gibime geliyor. Bandırma'ya "düdüklü kent" derim ben, tıpkı Çanakkale gibi...Kapıdağ'da rüzgar, şu an uçuruyordur....
Gelip geçerken Bandırma'da döner yemeyi unutmayın.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3624.msg436573#msg436573 (Tereciye tere satıyoruz ya.. )

İyi geziler.
Cavid Sezen

karagozlers' Alıntı:
Kırklareli/Vize/Kıyıköy'ün son demleri ve balığın bol olduğu bir zaman balık ve rakı uygun olabilir.
Veya Atilla beyin Karabiga kampı elektrik,su ve her türlü donanım mevcut.

27/10/2010 Vize-Kıyıköy[attachment=1] Ayrıca belediye liman plajına karavan ve çadırı yasaklamış diye duydum. Ben bir buluşma için Hereke sahili İzmit istikametindeki piknik alanını öneririm. Yerleşime yakın,sakin.

Cem bol foto bekliyoruz.