Kampset (Kamp mutfağı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerince Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,046

Etiketler
Ynt: Kampset (Kamp mutfağı)

selamlar öncelikle kaç kişisiniz..?bende geçen ay everest outdoor dan aldım alüminyum tencere seti benimki tek kişilik deneme amaçlı bir kaç kez kullandım doğada iyi iş çıkarıyor fiyatıda havale ile 40 liraya aldım incelemek isterseniz linki http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=40&alt_kat_id=233&id=4610 ayrıca baktığınız seti hepsiburada alışveriş sitesinden bakmıştım fiyat açısından incelemek isterseniz onun linkide http://www.hepsiburada.com/Liste/4-kisilik-dagci-titanyum-pisirme-seti/ProductDetails.aspx?productId=sporcook3&categoryId=22004018

Sağlıcakla Kalın

Emre

Bende bu setten var. alalı 2 hafta oldu.. havanın bozuk olması nedeni ile daha kullanma fırsatım olmadı..
4 parçalık bir set için fiyatı fena değil. ben hepsiburada.comdan aldım.
ilk olarak.. set pek titanium gibi değil, daha çok teflon kaplı aluminyum gibi.. zaten titanium bir set için fazla ucuz..
sap kısımlarının katlanır olması üzel bir olay ancak sap kısmı pek kalıteli değil.. 2-3 kullanımdan sonra asıl kalitesi ortaya çıkar zaten.

Ürünün detaylı resimlerini akşama forumda paylaşabilirim isterseniz :smiley:

IMG_2207_resize%7E1.JPG

IMG_2209_resize%7E0.JPG

IMG_2210_resize%7E0.JPG

IMG_2212_resize.JPG

resimler için teşşekürler...

fotoğraflardan sonra set daha çok hoşuma gitti birtek kaplamasında tereddütte kaldım çabuk deforme olmaz heralde?

daha hiç kullanma fırsatım olmadı.. kullandıktan sonra yorum yazarım :smiley:

Ynt: Kampset (kamp Mutfağı)

Selamlar,

Alüminyum kamp mutfağı setleri, sağlık açısından çok içime sinmiyor. Teflon kaplı olanları da bu yüzden çıkardılar sanırım. Teflonun maliyeti uygun, çizildiğinde de fark edip kullanmayabilirim diye düşünüyorum.

Bu konuda sizlerin yorumları neler? Kamp mutfağında titanium pişirme setlerini seçmek mi daha doğru?

Teşekkürler.

Konuya yazan abiler 2011 yılından bu yana yazılmamış
Setleri kullandınızmı nasıldır?Bilgi rica ederiz

Merhaba,

Bende uzun yıllardır aleminyum setler kullanıyorum ama ateş üzerinde kimyasal reaksiyona geçtiği izlenimi uyandırıyor. Nerede okuduğumu hatırlamamakla beraber, gerçekten ateş ile reaksiyona geçip az miktarda bile olsa ağır metallerin yemeğe karıştığını hatırlar gibiyim.

Benimde kaliteli yemek seti arayışım var.

Alüminyum setleri bende tavsiye etmiyorum. Aldım fakat kullanmadan geri kaldırdım bir köşeye.

Bence kampta aşcılığını konuşturmayacaklar için bir tane sağlam döküm tava yetecektir.
Çorba vs. pişirmek içinde ateşe dayanıklı hem termos hem bardak vari kupalar var onlar uygun olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR