Pekçok kampta bulundum bazılarını da kendim düzenledim. Kamplarda hiçbir karşılık beklemeden çalan ve söyleyen çok sayıda arkadaşım oldu. Genelde pek hatırlanmazlar ama ben çok güzel şeyler çalan ve söyleyen Serkan YAYLA arkadaşımı çok iyi hatırlarım.
Daha büyük festival gibi etkinliklerde çalıp söyleyenler de var. Onlar biraz ayrı. Ben sadece bu başlıkta gönüllü çalan ve söyleyen arkadaşlarımı paylaşmak isterim.
Ben gençliğimde Serkan YAYLA'dan çok güzel Ahmet KAYA türküleri dinledim kamplarda. Ağzına yüreğine sağlık güzeldost. İyi ki varsın.
Turdak ile ortak yaptığımız bir kampta (Gölmarmara) bir keresinde bir müzik öğretmeni -adını hatırlamıyorum- arkadaşım muhteşem bir türkü söylemişti. Hala kulaklarımdadır.
Bir kampımda Kaan Bulakeri adlı bir arkadaşım harika gitarla şarkılar seslendirmiş, Kampımızı keyiflendirmişti.
Pekçok kampçıdost kamplarda çalar söylerler. Listeye eklenebilecek çok kişi olduğunu biliyorum ama kendim dinlemediğim kişileri eklemeyeceğim. Onları da dinleyenleri eklesin.
Sevgilerlee....