Ynt: Kampta Yemek
ben kamp ve kısa turlarımda genelde konserve alırım büyük marketlerde çeşitli konserveler var ısıtması kolay oluyor domates veya sebze meyve işini yolda hallet bence yol üstünde buldugun yerlerden alırısın ki kesin çıkıyor dagın başına gitmiyorsan tabi domatesi peynir sıcak havada kolay bozuluyor saglıksız ve zara verir hale gelebilir ondan bence peyniri de yoldan al yada hiç alma bende senin gibi peynir düşkünüyüm 3 ögün peynir yerim eski kaşar almıştım bir keresinde 4 günlük bir yolculuktu 4 gün bişey olmadı ama hava bu kadar sıcak degildi
yemek konusunda da makarna olarak selva dı herhal ismi kısa zmanda pişiyor yakıttan tasaruf saglar çorba olarakta hazır çorba,bardak çorba felan işe yarıyor ben şehriye çorbası yapıyordum pişrmesi kısa ve kolay oluyor melemen felan da kolay pişiyor
son olarakta ocak olarak 19 ytl lik ocakları biliyorum ama randıman alamassın bence tam olarak bence sen yanına jel ocaklardan al ama tedbir olarak dikkatli bir şekilde ateş yakarsan hem yemek güzel oluyor hem ucuz
yemek konusunda daha çok yardımcı olabilirim istersen