Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,575
Ynt: Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf?

teşekkürler vakit ayırıp üzerinde çalışmam lazım :smiley:

Etiketler

Jeepcj7' Alıntı:
Bir Allah'ın kulu lütfen bana SLR-Like makine ile (Fuji S-5800) kapalı ortamda Flashsız hareketli cisimlerin resmini nasıl çekmem gerektiğini söyleyebilir mi? sürekli bulanık resimler çekiyorum, midem bulandı! :'(

Offroada ek hobi olsun dedik yanlış mı seçtik... 1-2 hafta daha kıvıramazsam Mağaracılık deniyecem ;D ama çok güzel macro çekiyorum ::smiley:
Orkun bey cj ye biniyosunuz yukseltme vinc lastik vs hepsi full Fotografa gelince fuji oldumu simdi :smiley: bi canon alin derim :smiley:

Ya da Nikon :D

Ama Fuji de çok iyidir... Sedat'ın Fuji ile çektiği fotoğrafların renklerine hep hayran kalmışımdır. ( Sedat duymasın tabi :D )

Fuji'yle daha ilgilenemedim bile...vakit yok :(
CJ'de ne oldu bilmiyorum valla 2 haftadır görmedim :(

Bence mesele Fuji'de değil, Sedat benim çamurlu Sony ile bile iyi resim çeker ;D

hem karanlık hem hareketli hem de slr like makıne ıle ımkansız.

yapacagınız 3 sey var
1. iso başarımı yüksek bır slr body.
canon bu konuda bıraz daha hesaplı.
2. harıcı flash. nıkon bu konuda daha iyi. sb800 ve sb 900 ler cok ıyıler ama buna oturtacagın body oldukça malıyetlı olacaktır. ben yıne de canon derım.
3. açık diyaframlı prime bır lens. sigma 35mm 1.8 veya 50mm 1.4 ler moopot ile yuksek ısoda bıraz da harıcı flaşh destegıyle işinizi görecektır. belkı flasa gerek duymayabılırsınız.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler, şimdilik elimdeki kameranın güçlü yanını kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum.. açık havada ormanda macro çekiyorum :D bu işi sevmeye başladım ;D

Arı ::smiley:

Balerin ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,814
Kaydolan Son Üyemiz
Lütfi Erdoğan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR