Kapıdağ Yarımadası Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celal yalçın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,426
Ynt: Kapıdağ Yarımadası Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın

Doğa sever dostlar hep birarada,ALLAH bozmasın.Sevgili abdi ağbi ve değerli misafirleri celal bey,cem bey ,hakan bey ve değerli eşleri ile bu geziniz benim balayımı geçirdiğm erdek olması ayrı bir tat .Nice mutlu geziler ve yaşantılar diliyorum. SEVGİ ve SAYGILAR.Tabiki haldun bey ve vehbi bey ve değerli eşleride eşlik etmişler.Herkese selamlar.

Etiketler

Celal bey Erdek e gelmeniz çok onur verici sizin objektifiniz den ERDEK bir başka güzel geldi ben iveco karavanı Erdek te gördüm merhabalaştık oradaki amca ve teyze ile ama ABDİ abinin alacağı olsun sizler Erdeğe kadar gelmişiniz bana haber vermemiş bende tanışmak isterdim siz saygı değer abilerimizden fikir ve karavanlarınızı görmek isterdim benimde hayalim bi karavan yapıp TÜRKİYE mizin güzelliklerini gezip görmek haaaa bu arada benim iş ::smiley: arabam Ducato maxi 120 var .

Celal Hocam, Kapıdağ'dan fotoğraflar için sağolun.

Her noktası ayrı bir güzel olan bu yarımadanın çevresini, ne yazık ki tümüyle gezemedim şimdiye değin. :( Umarım birgün dolaşırım tümüyle yarımadayı. Günübirlik olarak elime birkaç kez fırsat geçti ama bir günde o güzelliklere doyamayacağımı bildiğim için, erteledim. Yanlış mı yaptım yoksa doğru mu, bilemeyeceğim artık.

Aşağıdaki haritada gösterdiğim geçeği mi kullandınız? Yarımadayı tümüyle dolaşmamış arkadaşlar için (benim gibi), neleri salık verirsiniz?

Cavid Sezen

[attachment=1]

kalkış- Erdek-Balıkesir, Türkiye varÃ

Celal bey, Kapıdağ Yarımadası gezinizin fotoğraflarını görünce İnternet'ten araştırma yaptık. Gerçekten birbirine yakın o kadar güzel koylar var ki, toplam yarımada turu 110 km. olduğuna göre bu gezi rotası bizim için de harika olacak. Cavid (gezmen) bey'de yarımadanın güzel bir krokisini koymuş. Evet, biz de sizden en beğendiğiniz koyları önermenizi bekliyoruz. Sanırım bahar aylarında bu tur çok zevkli olur :smiley: Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler :smiley:

İyi akşamlar çöl kartalı evet Erdek te okadar çok koy varki hepsi birbirinden güzel ama en gözde koylardan biri BÜYÜK OVA dır en revacta yazın yer bulmak çok zordur ama her köyde güzel koylarvardır gezmen ağbeyimizin haritasında açık olarak gösteriliyor.

Ömer bey, çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için. Yaz başında gidildiği takdirde yoğunluk yaşanmaz sanırım. Karavanla keşif için iyi bir rota:smiley:

Evet ozaman yoğunluk olmaz hem deniz doğa vede Kapıdağ yarım adasının doğal güzelliklerini şelalerini tarihi manastırlarını karavanla neresi hoşunuza giderse orada konaklayabilirsiniz.

2 metrelik bir adam, 70 cm lik bir tezgahın altına nasıl sığar?

İşte cevabı :smiley:

Not: Karavancılık işte adamı böyle yapar :D

Erdek 008.jpg

aslanahmet' Alıntı:
2 metrelik bir adam, 70 cm lik bir tezgahın altına nasıl sığar?

İşte cevabı :smiley:

Not: Karavancılık işte adamı böyle yapar :D

Bittiğim an bu andır... :eek:

Hakan,

Wikileaks gibi sırları ifşa ediyorsun alacağın olsun... ;D

Hahahahahahaha ya o ne öyle...devamınıda bekliyoruz arkadaşlar.

Bu arada gerçekten güzel bir rota bunu mutlaka yapmalıyız arkadaşlar.

Güzel gezi ve paylaşım için teşekkürler.

Boşuna demiyorum; Boyutları ne olursa olsun her karavancının yoga eğitimine ihtiyacı vardır. :D :D :D

Kusura bakma Haldun. 2 aydır yayınlamamak için kendimi zor tuttum ama sonuçta elimden kaçıverdi :smiley: gerçekler saklanamaz ;D

Karavanlar için "küçük""dar" gibi yakıştırmalara verilebilecek en güzel cevap bu olmalı. :smiley: :smiley: :smiley:
Bu arada Haldun beye de kocaman bir maşallah demek lazım yoksa Bursa civarlarından -adı lazım değil- bazı arkadaşların nazarı deyecek :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR