Kar Hediği Yapmak İstiyorum Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan salih46 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,113

salih46

Ana Kamp
Yer
K.maraş
öncelikler herkese merhaba, yeni yağmış karın üstünde tırmanış yapmak çok zor eminim tecrübesi olan vardır. ve karda bata çıka giderek çok efor sarfediyoruz, terliyoruz, yoruluyoruz eğim 50'-60' olduğu zaman pilimiz bitiyor. lafı daha fazla uzatmadan ... kar hediğini nasıl yaparz? bilgisi olanlar yada yapmayı bilenler varsa yardımlarıı bekliyorum şimdiden teşekkürler. bide internete biraz baktım 250-300 fiyat diyorlar fiyatlar aşırı uçuk.

Etiketler

Ynt: Kar Hediği Yapmak İstiyorum Lütfen Yardım

Umut nereden almıştın ?

izmitte tchibonun köşebaşı mağazası var oradan almıştım.15 günde 1 konsept değiştiiriyor.Deneme için kısa bir süre kullandım ama henüz saatlerce kullanma imkanım olmadı

Evet bende Ankara'da Tchibo da görmüştüm ama çok ağır geldiği için almadım.

Baktım gerçekten çok ağır geldi bana, ben badmington raketlerinden hedik yapılabilirmi acaba diye düşünüyorum Hem çok hafifler, belki bir kaç kullanımlık olabilir, sen ne dersin Umut ???

Zerrincim ben denizciyim

Hem pratik zekam pek çalışmaz karada...

Ama bizim eski can yeleklerinin içinde uzun geniş mantarlar wardı.Hafiftir onlar belki onlarla birşeyler yapılabilir.

Hedik için yüzeyin geniş olması gerekiyor, söylediğin mantarda yüzey genişliği nedir?

Plastik meyva kasalarının kalın olanlarının yan veya dip kısımlarından olabilir .

Adnan beycim,
Bu iyi fikir. Bizim fabrikada zaman zaman kırık kasalar çıkıyor. Onlardan bir deneme yapabilirim. Bilgi vereceğim

Modelini çıkarıp yapalım gezenbilirciler karda batmadan yürüsün

Efe ben şimdiden sipariş veriyorum bir çift

Zerrin,

Bu hedik yapımıyla uğraşacak vakit yok. En iyisi satın almak. İki marka model tespit ettim. Acaba hangisini seçmeli? Ağırlıklar çifti 1800 - 2000 gr.
Bu Salewa

Bu TSL 325

Bu da TSL 227

SON KONULAR - FORUM