Kar Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,095

Etiketler

Ynt: Kar Lastiği

Arkadaşlar bu sene lastik seçimi için çok düşündüm çok araştırdım ve sonunda karar verip marshal kw11 desenli kış lastiği aldım. bende bfg ile kış lastiği arasında kalıp zorda olsa kış lastiğinde karar verdim. ama iyikide kış lastiği almışım bu sene 3 kez kartepeye gittim ve her seferinde diğer lastiklerle olan farkını gerek tırmanırken gerekse inerken çok ciddi bir şekilde anladım.01 ocak 2009 da gittiğimiz 2 araçlık bir geziden bir video ekleyebilirsem farkı sizde anlayacaksınız. öndeki isuzu d max 3,0 araçta cooper disceverer s/t-c m+s özellikli ve ben bu lastiğide performansından dolayı çok beğendim zira o gün bizden başkası kuzu yaylasına kadar çıkamadı arkadaki araç (benim aracım) ford ranger http://www.dailymotion.com/kasirga1/video/x85mdb_kartepe-kuzu-yayla-01012009_auto

bende aynı konuyu araştırıyorum konuyuda hortlatmış gibi olacağım.
mt lastiklerim buzda dans ediyor at lerinde pek farklı olacağını sanmıyorum.bu yüzden kış lastiği almaya karar verdim .ama çamurdada bir at kadar başarılı olsun istiyorum.
http://us.coopertire.com/Tires/Light-Truck/DISCOVERER-M-S.aspx
bu lastik kar buz kuru yol da at ve mt lastiklerinden çok daha iyi tek kötü olduğu taraf derin çamur .öok derin çamurda at lerinde kötü performans gösterdiğini söyleyebiliriz.araştırmaya devam ediyorum .yaptiğim yorumlar okuduklarıma dayanıyor.
off road yapmayan gezi iş vs için stabilize yollarda kullanmak için ideal lastik bence.

off road amacı olmayıp ama araziye girmek karlı buzlu yollarda araç kullanmak zorunda olanlar mutlaka bu iki sembolün olduğu lastik seçsinler.

mt ve at lastikler çok tehlikeli .sitede çoğunluk offroadçı olduğundan direkt bu şekilde yorumluyorlar.ben uçurum kenarlarında stabilize buzlu yollarda ilerledim mt lastikle ömrümden ömür gitti ;D sakın büyük d,işlerine aldanmayın .bunun tek dezavantajı sizi çamurda biraz debelendirir.