Kar Yağışı Altında Giresun Yaylaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alper domac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,113
Ynt: Kar Yağışı Altında Giresun Yaylaları

olgun abi adam benide çagırırdı ya . ilk kar yagdıgında gidiyoruz daa:D (yanıkog murat) :DD

Etiketler

Merhaba Alper Bey cok güzel bir gezi olmus. resimler harika cıkmış
bu cektıgınız yaylaların nereler oldugunu ve hangı güzergahları kullanarak gittiginizi yazabilirmisiniz

çok tesekkürler gitmis gibi oldum oralara
sanki bizim sis dağı gibi geldi bana:smiley: görele-eynesil civarı

Alper bey insanı imrendiriyorsunuz uzaklarda olupta memleketimin güzel görsellerini görmek cok güzel elinize saglık devamını merakla bekliyorum

gerçekden karadeniz bir baska güzel insan baktıkca bakası geliyor...

güzergah espiye gelevara deresi akılboba böğütlenbükü şantiyesi oradan ağaçbaşı yaylaları

ulen takip takip nereye kadar şu doğanın güzelliğine bak ya.

elineze ve emeğinize sağlık çok güzel bir ortamdaymışsınız süper

olgun oksuz' Alıntı:
burak bey yazın haziranda gel bekleriz ailenle birlikde selamlar

Olgun Bey geçen Eylül karadeniz turu yaptım da işte dası var gez gez bitmez ki anca 6 ay ayırmak lazım karadeniz için ;) :D
inşallah tekrar niyetim var geçen sefer 15 gün ayırmıştım bu sefer en az 1 ay ayırıcam karadenizli olmama rağmen doyamadım :D

defender yakşıyo araziyee vallaa,paylaşım için teşekürler arakadaşlar..kim bliir ne saklı cennetler var memleketimiz de,olsun ama keşfedecez yavaş yavaşş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR