KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İsmail Abi Kara Panter gerçekten harikaydı....Ercova da bizi yanlız bırakmayıp bir günlüğüne de olsa bizimle birliket olduğun için teşekkürler...saygılar...
İsmail ağbinin toyotayı keşif gezisinde guruptan farklı yola dalarak yada dalgınlıktan gruptan koparak daha zor bir etaba gittiğimizde ne harika bir araç olduğunu bir defa daha gösterdi, pilotu ismail ağbi bu arabanın acemisiyim diyor ama kendi de harika idi. bo çok güzel iki araçlı gezi için teşekkürler ismail ağbi
kaybolmak harikaydı ... ;D
-bazan kaybolmak iyidir... ;D ;D ;D
-Suzukilerin umulmadık performansını hep bilirdim.ama gözlerimle keçi gibi olduklarını bir daha gördüm.. ;D
-L.C ile ilk araziye çıkmam..daha kilitleri kullanmayı bilmiyorum..Sadece low seçenegi ile denedim.Yokuş bayagı var..zemin paluza gibi...bizi bekleyenler olmasa idi ..
orada 4-5 defa daha çamura bata çıka yokuş yukarı denemeler yapardık.Hele ki..selin götürdügü yol varya...inanılmazdı.Emin bey inşallah çektigi fotoları yükler.Bu kaybolmadaki etkinlik yarış etabından daha zevkli oldu bence...
Asıl ben teşekkür ediyorum..misafirperverliginiz ve dostlugunuz için..Bayramda inşallah Sakarya grubu etkinlik düzenler..ailece oradayız.
ama hafif meyili bir yolda tam gaz gitmenin,yada ışıklara gelirken son sürat gelip zınk diye fren yapmanın,ne biliyim uzun süreler 140-160 ile gitmenin bence yakıtı içmekten farkı yok gibi.
arazide hiç düşünmem yakılanı..ama bu dedigim hep gidiş-geliş durumlarında..birde insana bu siniyor..nasıl alışırsan öyle gidiyor. ;D ;D