KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arabayı temizlemeden önce...aracımın altını merak etmiştim..Uzun uzun inceledim...fotografladım..Varsa yag kaçaklarını v.s görmek içinde hem baktım.. hem seyrettim.
Eger sırtüstü olmasa idim..mutlaka seyrederek çay içerdim.. ;D ;D çok hoşuma gitti...
muazzam yapıdaki şase..ön,orta,arka diferansiyeller,benzin deposunun çok korunaklı yerde olması,yeni lpg tankının keza aynı anlayışla korunaklı yerde olması, sabit ön aks sistemi...
Egzostta orta susturucu sanki 1 yıl içinde degişse iyi olur gibi geldi..
sonra güzeel bir bayram temizligi yaptım..İç döşemelerde deri kısımları ve vinil kısımları torpido besleyici ile sildim..
ben Bosch kullanıyorum memnunum...sol tarafın sileceğini sağ taraftakinden biraz büyük alın, daha iyi oluyor.
su püskürtme motorları tek, ön ve arkaya tek motor...arka cam yıkamasını söküp , arkadan öne doğru içinde kireç çözücü bir karışımı 50-60 cc'lik enjektörlerle tazzik ile sıkın, birkaç kere bu işlemi tekrarlayın , açılacağını sanıyorum...sonrada püskürtme ucunu açık, orada da tıkanıklık olur. en son işlem su kabını iyice kireçten arındırın, partikül kalırsa tekrar tıkayabilir.......
arka su püskürtme konusunda olcayto beye katılmakla birlikte sorun çözülmezse eklediğim ilk şemadaki bağlantıyıda kontrol edin.su motoru tek ama bir valf vasıtasıyla ön arka ayırıyor.
diğer eklentiler ise şanzıman yağı ve diff yağları.ben hepsini castrol kullanıyorum.