KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
biz aslanı aç mı besliyoz....ki öyle olsaydı...bizi yem diye ham ederdi Aslan....
sen merak etme...biz onu ballı börekle pardon ceylan eti ile besliyoruz..
İsmail Arkadaş teşekkürler.Sözün doğrusunu yazmışsınız hakikaten. Yalnız, Sinan Aycan'la aranızda geçen, "biftek" "kuru fasülye-pilav" benzetmeniz muhteşem gerçekten. Çok güldüm. Şu, monoton işgününde ne kadar iyi geldi gülmek.
Sinan Bey'in benzetme süper olmuş...
(İsmail ağbi nasıl arslan beslemek bu, biftek koklatıp kuruyu dayıyorsunuz ondan sonrada arslan besliyoz...olmadı buuu... ) Güzel benzetme. Acaba bizim dizel araçların besini mazot,neye benzetilir besinlerden... Neyse. İyi günler...
Bu arad 3 depo LPG harcamam sonucu yakıt durumunu iyice ölçmüş oldum.
ilk denemeyi eski sayfalarda vermiştim.Sanırım 375 krş gibi idi.
2.denemede arazi agırlıklı yakıt harcamam 425 krş çıktı.
3.son denemem ise yine 385 krş gibi deger çıktı.bu harcamada çogunluk şehirdışı idi..
kısaca şunu diyebilirim..Tamamen açık yolda asfaltta 100 km gibi gidilirse 350-400 krş yakıyor..
Trafigi olan-şehir içi hafif de arazi olursa 400-450 krş gibi..Tamamen araziyi zaten kimse hesaplayamaz.. ;D
LPG de fazla bir performans kaybı yaşamadım..belki uygulanan sistemin bir etkisi olabilir.sadece 1-2 defa lpg ye geçişte sorun yşadım..ilk kontrole gidince bunu çözecegiz..
İsmail bey aracınız ve fotoğraflarınız çok güzel gerçekten.Açtığınız konuyu baştan sona sıkılmadan okudum.
Benimde LCVX80 aracım ve fotoğraf merakım var,bu başka bi şey,yaşayan bilir...
Merhaba İsmail bey,doğru hatırladınız benim aracım 92 model.Ön tamponumu 1 hafta önce değiştirdim,arkayı ise henüz yaptırmadım.Sizinle bikaç fotoğrafını paylaşayım.
ilk fotoğraf eski tampon
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
İsmail bey,sizin istediğiiniz tampon modeli benimkine benziyor,resmini ekliyorum.Eğer beğenirseniz,bu da Ahmet usta imalatı.Kendisi ile görüşe bilirsiniz.
İsmail bey,sizin istediğiiniz tampon modeli benimkine benziyor,resmini ekliyorum.Eğer beğenirseniz,bu da Ahmet usta imalatı.Kendisi ile görüşe bilirsiniz.
günaydın....tamponu erteleyin ama Warn'dan başka vinç almayın, sonra üzülürsünüz.ben iki marka lkullandım, üçüncüsünü de gördüm...seçtiğim model Warn Xd 9000...resimlerini koyduğunuz çelik tamponlara ve şu haliyle bizim mevcut tampon içine sığıyor...yanlız tamponun bu haliyle kullanmak isterseniz, sentetik halat şart, kumanda etmesi ve sarma problemleri yaşatmıyor....