ProntoBasso
L200 Bigfoot 185 Hp
<div class="bbWrapper">Arkadaişar Nikon D-200 ümü ve tüm malzemelerini satıyorum.<br />
Sahibinden.com a ilan verdim buraya da yapıştırmak istedim ilgilenen olursa diye,<br />
<br />
Sahibindendeki ilanım:<br />
<br />
Ürün Karfo-Karacasulu'dan alınmıştır, üzerinde kullanımını belli edecek hiçbir çizik vuruk deformasyon bulunmamaktadır, yurtdışından alınan refurbished (yani arızadan dolayı fabrika tarafından sıfırlanıp ucuz fiyata tekrardan satışa sunulan) ve spot ürünlerle karıştırmayın.<br />
Kutusuyla tertemizdir.<br />
Bugüne kadar hiç servise gitmemiştir, en ufak arıza çıkartmamıştır, halen kullanmakta olduğum makinamdır, acil para ihtiyacından dolayı satıyorum.<br />
Hobi olarak fotoğraf çekiyorum sürekli dışarda durup toz olan stüdyo makinası falan değildir, sürekli çantasında saklanmıştır.<br />
<br />
Makina bodysinin yanında<br />
<br />
(fiyatlar referans içindir)<br />
<br />
MB-D200 çoklu pil yuvası ve vertical grip (Sitede en ucuz 220$)<br />
Lowepro boyun askısı (45 TL)<br />
Lowepro Toploader 70 AW SLR Makine Çantası (157 TL)<br />
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=77060<br />
2 adet orjinal nikon pil (94,43 TL) X2<br />
4GB Hafıza kartı (25 TL)<br />
Body kapağı<br />
LCD monitör koruyucu<br />
ve en önemlisi<br />
Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro Aspherical Zoom Lens (Sitede en ucuz ikinci el 680 TL) verilecektir<br />
<br />
Lütfen bu objektifi piyasadaki diğer objektiflerle karıştırmayın sabit diyafram demek 24 de de 70 de de 2.8 diyafram değerine sahip objektif demektir. piyasadaki en keskin ve profesyonel objektiflerden biridir , Bodylerle birlikte verilen 200 liralık objektiflerle karıştırmayın.<br />
<br />
Lensin yurtdışı liste fiyatı 750 dolardır.<br />
<br />
http://www.amazon.com/Sigma-24-70mm-Aspherical-Aperture-Standard/dp/B0009E1XF8<br />
<br />
Bu temizlikte ve bu kadar profesyonel bir seti imkansız bu fiyata bulamazsınız, Toplam olarak Bodye 1300 TL dersek 2600 liraya ikinci ellerini toplayabilirsiniz.<br />
<br />
Piyasada Karfo Karacasulu malı D200ler 1500-1800 liradan sadece body olarak satılıktır.<br />
<br />
herşeyden önemlisi tüm set<br />
KUTUSU TÜM APARATLARI KULLANMA KILAVUZLARIYLA BERABER İLK GÜNKİ GİBİ TESLİM EDİLECEKTİR<br />
Pil yuvası dahil tüm parçaların ilk günki temizlikteki kutuları durmaktadır. ürün kutularıyla cihazın seri numaralarını karşılaştırabilirsiniz.<br />
Parça parça satmıyorum, lütfen fiyat istemeyiniz.<br />
Set halinde satılıktır.<br />
Mükemmel bir profesyonel settir.<br />
Alana şimdiden hayırlı olsun.<br />
<br />
Tüm setin satış fiyatı 2200 liradır.<br />
<br />
Özel mesaj yolu ile yada telefonumdan ulaşabilirsiniz.<br />
0536 343 29 87<br />
Teşekkürler.</div>