Karadeniz Boyları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pallandoken Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,292

pallandoken

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikli olarak aranıza yeni katıldım, bu vesile ile hepinize merhaba demek istiyorum. Site yöneticilerine ise çok özel teşekkürler.

Haziran sonu veya temmuz ayında ben, 15 yaşındaki oğlum ve o zaman 6 aylık olacak Alman çoban köpeğimiz birlikte tatile çıkacağız. Amacım oğlumla daha kaliteli ve öğretici zaman geçirmek ve ona karne hediyesini bu şekilde vermek.

İstanbul'dan başlayıp, sahil hattından Sarp kapısına kadar gitmeyi düşünüyorum. Hedef süremiz yaklaşık 7 gün olacak. Çadır , araba, otel konaklamalı karma bir gezi olacak. Böyle bir tecrübeyi daha önce yaşamadığım için sizlerden öneri , görüş ve eleştiri bekliyorum.

Sağlıcakla kalın.

Etiketler
Ynt: Karadeniz Boyları

bu tarihler banada uyabilir arkadaşım.sahil hattından gitmeyi hep istemiştim samsundan sonra gittim ama hep uyuyarak otobüste .

Benim de sandalla Karadeniz'i boydan boya geçmek gibi bir hayalim vardı. Müthiş büyürdü gözümde. "Aslı yok, gerçekleşmez." derdim. Sonra bir gün gazetede bir haber gördüm. Çanakkaleli bir abi, ülkemizin tüm kıyılarını ahşap bir sandalla ve kürekle gezmiş. Sandalında çadırı, uyku tulumu... Artık lüzumlu ne varsa atmış ufacık sandalın güvertesine. Acıkınca salmış oltayı suya. Yorulunca serilmiş kıyıya. Buradan selam olsun kendisine. Darısı da başımıza.