Karadeniz' E Hazırlık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasandivriği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,643

hasandivriği

Eline beline diline sahip ol
Yer
Sivas divriği
merhabalar yazın yapmayı çok istediğim doğukaradeniz gezisi için tasarladığım tente . altına çadır kurmak veya sadece gölgelik için kullanmak istiyorum.

Etiketler

Ynt: Karadeniz' E Hazırlık

konuyu açtığım gün siteye resimleri yükleyemedim .öneri ve görüşlerinizi bekliyorum..

Hasan üstad aracınız çok tatlı gözüküyor gözüme. Normalde 4x4'lerden ziyade klasik van ve binek araçları seven biri olarak bu araca ayrı bir sempeti duyuyorum. İlerleyen zamanlarda VW T3 alma hayalim var.

merhabalar Sayın Tolgahan bey teşekkür ederim . umarım herkesin hayalleri gerçekleşir ..

tente güzel görünüyor hatta tüm ekipman çok güzel maşallah güle güle kullanın
sormak istediğim bu ayaklarda (dikmelerde) ne kullanıyorsunuz nereden temin ediyorsunuz
hafif ve katlana bilen bir malzememidir

karakeçi67' Alıntı:
tente güzel görünüyor hatta tüm ekipman çok güzel maşallah güle güle kullanın
sormak istediğim bu ayaklarda (dikmelerde) ne kullanıyorsunuz nereden temin ediyorsunuz
hafif ve katlana bilen bir malzememidir
Murat abi bunla ilgili bir link paylaşmıştı geçenlerde. İşinize yarayabilir.

http://www.koctas.com.tr/boya-malzemeleri/metal-teleskopik-sirik-3-m/13076-19194/

Kullandığım ayaklar 1/2 alüminyum boru . Ankara dan temin etmiştim. hafif ve sağlam.

arkadaşlar teşekkürler
bu amaçlar için kullanılacak tente de 2m uzunluk yeter sanırım (en azından benim ailemde 1.80 in üzerinde kimse yok)
2m yi tekboy taşımakta sıkıntı yoksa, balkon ve merdiven korkuluklarında kullanılan 16mm lık alimünyum borularda olur sanırım