Arif Bey,
Geziniz oldukça keyifli olmuş. Bu emek isteyen anlatım ve paylaşımı yaptığınız için teşekkürler. Güzel ülkem, cennet ülkem, gezilecek çok yer var.
cok guzel bır gezı olmus.resımlerde harıka,ellerınıze saglık.
eger bır terslık olmazsa bayramda bızde karedenız turuna cıkacagız,bızlerı ımrendırdınız
paylasım ıcın tesekkurler...
bu arada yolculuk sırasındakı bıjon gevseme olayı benımde basıma geldı fakat neden oldugunu bulamadım ??
sehrin üstümüze üstümüze geldiği şu günlerde ,sayenizde bir kaç saat nefes alma fırsatı bulduk,çok güzel resimler ve kamp olmuş en yakın zamanda başka etkinliklerde, görüşmek beraber olmak dileği ile teşekkürler
sehrin üstümüze üstümüze geldiği şu günlerde ,sayenizde bir kaç saat nefes alma fırsatı bulduk,çok güzel resimler ve kamp olmuş en yakın zamanda başka etkinliklerde, görüşmek beraber olmak dileği ile teşekkürler
Arif Bey; emeğinize sağlık anlatım harika, resimler mükemmel, saptamalar ve serzenişler yerinde , sanki sizlerle beraber gezmiş gibi olduk (şu olmazsa olmaz varya ona %100 katılıyorum ) paylaşım için teşekkürler...
Arif Bey; emeğinize sağlık anlatım harika, resimler mükemmel, saptamalar ve serzenişler yerinde , sanki sizlerle beraber gezmiş gibi olduk (şu olmazsa olmaz varya ona %100 katılıyorum ) paylaşım için teşekkürler...
Bu gün 36 oldu abi ama boş durmadım bende Dağıstan sınırına 1900mt ye burada Nissan Patrol'la tırmandım ama nerde benim XJ nerde Patrol nefesi kesildi Bakü 31 dereceydi çıktığımız yer 8 derece araç dizel olunca afalladı aniden nefesi kesildi JEEP'in üstüne tanımam.Resim nasıl yükleniyor buradan öğrenir öğrenmez gezimin resimlerini yüklerim.
Ah Abim benim senle nasıl hayal kurup Ahmet ustada tüm bakımları yaptırmış lastiklerimizi yeniletmiştik. Demek sadece hayalle olmuyor. Hayat bir rüzgar bizlerse bu hayatta kuru yaprak :-\