radicale262
Kamp II
Ynt: Karadeniz Off-Road Birliği 4. Kampı (Ordu Çambaşı Yaylası) 17-18 Temmuz 2010
...
...
Ertuğrul Abi sana katılıyorum. Bülent maşallah her yerde.bu hafta da karadeniz gezisine katılacak büyük ihtimal.Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:Bütün paylaşımlar için tekrar tşk.ler.
Kökteknik Bülent kardeşim bakıyorum ordaymışsında senin yayınladığın hiç fotoğraf göremedim yoksa kaçırdımmı :
ayrıca üzerinde AÇIKGÖZ yazan sarı CJ'yi (tipi yanlış yazdıysam affola.. ) merak ettim .. yoksa akrabamıyız ;D
Evet sevgili Bülent organizasyonlara katılmaktan artık siteyede seyrek girer oldualtuncu57' Alıntı:Ertuğrul Abi sana katılıyorum. Bülent maşallah her yerde.bu hafta da karadeniz gezisine katılacak büyük ihtimal.
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:Evet sevgili Bülent organizasyonlara katılmaktan artık siteyede seyrek girer oldu
Karadeniz gezisinede katılacağını biliyorum.. bende çok istiyordum ama zorunlu mazeretler çıktı maalesef .. yinede azda olsa hala şansım var.
selamlar.. keyifli paylaşımlar
sen biliyorsun o detayı .. size keyifli hazırlıklar ve kolaylıklar sevgili Tarıkata036' Alıntı:şans derken başkanım ;D ;D ::
:
![]()
ata036' Alıntı:evet bülent bu durmuyorki yerindeallah nasip ederse bu hafta sonu bülentle birlikte karadeniz yollarındayız karadeniz sahilde olan arkadaşlar link aşağıda yolumuz üzerinde olan arkadaşlarla görüşüp tanışmak isteriz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54894.msg692111#msg692111
radicale262' Alıntı:her zaman bekleriz gelmeden önce ararsanız memnun oluruz irtibat tel: ordoff başkan= 0 532 778 66 15 Erdinç= 0 543 477 52 64 Muhammer 0 535 446 74 44