Eşimle birlikte karavan alma konusunda ciddiyetimizden hareketle dedikki hadi gel haftasonu galerileri dolanalım. Bütçemize göre birşey var mı bakalım. Güzel bir güneşli Lyon gününde düştük yollara. Çok güzel karavanalr vardı. Bütçemiz şu an için yeterli olmadığı için biraz beklemedeyiz. Ama bir karavan aslında neredeyse içimize sindi. Aşağıda gezimizden birkaç fotoğraf paylaşıyorum. Belki sizin iiçinde bir fikir verebilir.
Birde orada ziyaret ettiğimiz karavan aksesuarları ve malzemeleri satan süper market desem fena olmaz yere gittik Benden bu kadar umarım bir fikir verebilmiştir....
Merhaba cok tesekkurler Fotolar harika. Bence de o ufak olan cok guzel. Umarim istediginiz gibi bir karavan bulursunuz. Siz sanirim Fransa'dasiniz. Gittiginiz dukkanin linki var mi acaba? Tesekkurler. İnsel
Ne Güzel , bakmak içinde olsa,almak içinde olsa gidip gezilebilecek karavanların oldugu(bolca) bir galeri bizim memlekettede olsaydı keske hiç aklında karavancılık olmayan kişileri bile karavan sevdalısı yapabileceği gibi içinde biraz olsun karavan sevdası olanlarıda ne yapardı düşünün bir kere ;D
Kesinlile Katılıyorum ancak fiyatları aynı olmasa gerek şayet Hymer çok daha uygunsa neden olmasın
Bu kadar eziyet yeter.. Lütfen daha fazla fotoğraf yayınlamayın.. Hele sakın ola ki oradaki fiyatlarından hiç bahsetmeyin.. Umarım gönlünüze göre bir tane edinirsiniz..
Ben biraz yalnız kalıp ağlamak istiyorum.. Lütfen beni yalnız bırakın bir süre.. :'( :'( :'( :'( :'(
Bu karavanlar bizim gibi Türkiye'de yaşayan çoğumuz için bir rüya!! O sebeple rüya tabirleri yapmayalım en iyisi. Ama ben genede hymer diyeyimde günah benden gitsin.