Yaparım yapamam, becerebilirim beceremeyeceğim galiba, aynı gel git duyguları yaşadığım için kendi tecrübemi aktarayım size.
Ben aracı aldım 4 aydır iş yerimin önünde duruyor.Bu sürede koltukları söktüm içini komple temizledim bazı yerleri ni boyadım,projeyi kafamda oluşturdum.Her gün işten vakit bulup 1 saat içinde çalışabilirsem kendimi mutlu hissediyorum.Acele etmezseniz her gün azda olsa vakit ayırabilirseniz yaparsınız.
Nasıl olacağına gelince her ayrıntıyı şimdiden düşünüp kafanızda büyütmeyin,tüp pencere tuvalet bunları şimdiden ayrıntılı düşünmeyin.
Öncelikle düşüneceğiniz şey 1.adım yani aracı almak,bunun için şimdilik sadece internet te araç araştırın,bir ticari panelvan gördüğünüzde müsaitse sahibinden müsade isteyip içine girin bakın,bu araç kaç metreküp deyin kaç lira yakıyor kaç binde hiç motor yaptırdınızmı memnunmusunuz sorun sordukça araştırdıkça kafanızda araç markası ve metreküpü şekillenmeye başlayacak.
Yani umutsuzluğa kapılmamak için önce 1. adıma odaklanın,1.adım hallolunca 2. adım.Asla bir adıma odaklanmışken 3 4 adım sonrasını düşünmeyin.
İnternet bir derya sorularımızın hepsi özellikle Gezenbilir de var.
Tıkandığınız adımda İzmir deki 2 karavan firması " Dolphin karavan ve Prestij karavan " onlara gidip geri kalan adımları tamamlattırabilirsiniz.