ismail bey gecmişolsun artık iyileştiniz ayrıca 30 yıl cok iyi bir yıl daha nice 30 yılar dilerim yengeğle sağlıklı mutlu bol torunlu geziler karavanınız hayırlı uğurlu olsun..selamlar..
Çok teşekkürler Hocam...Amin diyelim..İnşallah sizlerin de gönlünüzden geçenler gerçekleşir..
BORABORA' Alıntı:
İsmail bey, güle güle kullanın. Çok güzel görünüyor.Allah içinize sindirsin harika bir karavanınız oldu. Darısı bizlerin başına
Bu vesile ile ile daha nice yıllara bir yastıkta inşallah....
Teşekkürler Hikmet kardeşim..Nasip bize imiş..Sizinde gönlünüzden geçen araca kavuşmanız dilegimdir..
raptor' Alıntı:
İsmail abi hayırlı olsun araç çok güzel bir Volkswagenci ve LT kullanıcısı olarak aracı çok beğendim aslında bizde talip olduk ama kısmet size imiş tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın
İsmail abi karavanınız tekrar hayırlı olsun Allah güle güle gezmeyi nasip eylesin,30.yılınızda kutlu olsun güzel bir hediye oldu gerçi millet tek taş alır böyle günlerde ;D siz yenge hanıma karavan aldınız
Teşekkürler Nevzat bey..dediginiz gibi..bir kızı kırk kişi istermiş..birine nasip olurmuş..Bu da böyle oldu..
nevzat' Alıntı:
İsmail bey güzel sözleriniz beni mahçup etti teşekkürler,o araç sizin nasibinizmiş ben sadece biraz cesaret verdim o kadar. tekrar burdanda tüm ailecek güle güle kullanın dileklerimi iletiyorum.nice yıllara!