KARAVAN KIRALAMA

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yıldırımm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,128

Etiketler
Bencede VOYAGERTURK nicikinle yazan şahıs kim nedir belli değil firma adına bir hesap açılmış ve oradan yazdıkları maden elit bir firma isim yazar yorumlarda cevap hakkı doğduğundan hatta isimle kalmaz şirket numaralarını yazar bir sorunu olan varsa burdan yorum yaparak değilde telefonda yada firmaya gelip sorunu yüz yüze çözelim der bana inandırıcı gelmiyor yazdıkları kimse kusura bakmasın arkadaşlar.
 

Merhaba , karalama kampanyası !!! Bizde kiraladık bu firmadan 800 tl kapora gönderdik. Firma darbe sonucu olan kargaşa nedeni ile kiralamaların müşteriler tarafından iptal edildiğini söyledi. Bizimki de kendileri tarafından iptal edildi. Farklı firmadan kiralama yaptık. Firma yetkilisi Murat bey 800 tl yi hemen göndereceğini söyledi fakat göndermedi. Para lazım tatildeyiz dediğimizde paranız yoksa tatile niye gidiyorsunuz şeklinde cevap aldık. ve telefonlarımıza da çıkmıyor. Kendisine Şikayetçi olacağımızı whatsup yoluyla iletebildik. Ne yaparsanız yapın yanıtını aldık. Biz yasal yollara başvuracağız ama diğer insanlar bizim gibi mağdur olmasın
 

Sen şu telefonlara çıkmayan Murat'misin?

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanırım o cambaz murat aynen
voyag türk firması ve yetkilisi MURAT TOSMAK dolandırılmak ve parnızla rezil olmak istemiyosanız UZAK DURUN .bizzat yaşadığımız için yazıyorum
 

Merhaba ,Biz karavan kiraladık bu firmadan 800 tl kapora gönderdik. Firma darbe sonucu olan kargaşa nedeni ile kiralamaların müşteriler tarafından iptal edildiğini söyledi. Bizimki de kendileri tarafından iptal edildi. Farklı firmadan kiralama yaptık. Firma yetkilisi Murat bey 800 tl yi hemen göndereceğini söyledi fakat göndermedi. Para lazım tatildeyiz dediğimizde paranız yoksa tatile niye gidiyorsunuz şeklinde cevap aldık. ve telefonlarımıza da çıkmıyor. Kendisine Şikayetçi olacağımızı whatsup yoluyla iletebildik. Ne yaparsanız yapın yanıtını aldık.3 Ay sonra 300 tl dah aödeme yaptı ancak son ben kaporayı Mayıs ayında verdim Eylül başında 300 tl yolladı son 3 haftadır da ne telefonlarıma çıkıyor nede mesajlarıma cevap veriyor.
Bizim Başımız yandı sizinkide yanmasın Bilgilerinize...
 



VOYAG TÜRK VE MURAT TOSSMAK
ANLAŞILAN ,İNSANLARIN DİŞİNDEN TIRNAĞINDAN ARTTIRARAK BİRİKTİRDİĞİ PARAYLA KARAVAN KİRALAYIP GÜZEL BİR TATİL YAPMAK İSTEYEN HERKESİ DOLANDIRMANIN PEŞİNDE OLAN GÜZE AİLE ÇOCUGU BİZ DOLANDIRILDIK SİZLER DİKKAT EDİN .YALANIN VE BAHANENİN BİNİ BİN PARA,HA BİDE HAMİDO NİCK İLE TEHDİTVARİ MESAJLAR ATABİLİRİ BİLGİNİZ OLSUN !!!!
 

kendisi farklı numarayla bizide dolandırmıştır ,karavan kiralayacakların bilgisine !!!!!!
 

vay vay vay kısacası dolandırıcılıkta nam yapmış firma desek daha samimi olur sanırım !!!!!
 

 

 



bizde kendisi tarafından dolandırıldık ,bu firmaya ve murat tosmak adındaki organizmaya dikkat edin lütfen ,bu organizma tarafından dolandırılan yada mağdur olan varsa ve elinde sözleşmesi olsun olmasın özelden yazsın lütfen !
 

bizde kendisi tarafından dolandırıldık ,bu firmaya ve murat tosmak adındaki organizmaya dikkat edin lütfen ,bu organizma tarafından dolandırılan yada mağdur olan varsa ve elinde sözleşmesi olsun olmasın özelden yazsın lütfen !
voyagtürk firması Arkadaşlar bu firma ve adı geçen şahış tarafından dolandırılan yada mağdur olan arkadaşlar lütfen özelden yazsınlar ,burada kurumsal olmaya çalışan bir türkçeyle
 

içi boş şeyler yazmış ,butür insanlara gerekli dersi vermek adına lütfen madur olanlar özelden yazsınlar
 

farklı bir seneryo ile bizimde tatilimiz rezil oldu ...voyagtürk firmasına dikkat edin
 

buna benzer bir DOLANDIRICILIGI BİZEDE YAPTI VOYAGERTÜRK firması ve murat tosmak isimli şahısa dikkat !!!!!
 



murat tosmak ve voyager türk firmasından karavan kiralamak gibi bir hata yapmayın lütfen .