merhaba arkadaşlar
biraz eski bir konu fakat bu resimlerdeki çadır sistemi Defender ambulans kasalara uygulanabilir mi? sonuçta Defenderler hem resimdeki Suzuki'den çok daha geniş hem de daha güçlü. bu sayede sahip olunmak istenen "offroad camper" araç yapılabilir. ambulans kasanın yüksekliği biraz azaltılarak daha dengeli hale getirilebilir. kesilen yere resimlerdeki gibi bir çadır sistemi yerleştirilerek geniş, rahat, ferah bir "offroad camper" yapılabilir kanısındayım. siz ne dersiniz?
Ynt: Karavan Örnek Model ve Resimleri (3) Camperbox
Sadece çizim olsaydı, böyle birşey yapılabileceğine inanmazdım. Bisikleti motor takviyesiz kullanmak mümkün olmaz gibi geliyor, keza rüzgarda veya rampada ağırlık insan gücünü aşar
Bunlardan hiçbirinde tam bir yatak mevcut değil ki ama,tuvalet zaten yok,banyo da...Napiyim böyle karavanı..Sıcak havada içinde durulmaz.Olsa olsa arabası olmayan biri bebeğiyle pikniğe gittiğinde (yaz mevsimi hariç) kullanabilir bunu.Bebeği gündüz uyutmak için falan
lizz' Alıntı:
Bunlardan hiçbirinde tam bir yatak mevcut değil ki ama,tuvalet zaten yok,banyo da...Napiyim böyle karavanı..Sıcak havada içinde durulmaz.Olsa olsa arabası olmayan biri bebeğiyle pikniğe gittiğinde (yaz mevsimi hariç) kullanabilir bunu.Bebeği gündüz uyutmak için falan
Yatak olmadığı için içindeki kanepe boyu ancak bebek boyuna uygun olur diye espri yapmak istemiştim Karavan dediğimiz barınakta hadi tuvalet,banyo neyse de en azından uyuyabilecek boyda yatak olması lazım.Bunlarda ise ancak koltukta şekerleme yapılabilir yahu Ama evsizler için düşünüldüğünde saray tabi,kışın dışarıya göre sıcak ve konforlu.Allah onlara yardım etsin ve kimseyi o hale düşürmesin...
Denge olayından dolayı uyurken çok rahat olacakmış gibi görünmüyor.Benim de dikkatimi çekmişti.Bu da sanırım çadır kurup sökmeye üşenen tenbel tipler için olsa gerek.Bu arada cümlenizden tam anlıyamadım,son 10 yıldır neden hayal değil?
Alttakini çok beğendim tam bana göre Kolay bulunmaz heralde böyle bişiy,modeli nedir yaklaşık ücret ne kadardır acaba?Sanırım bu tek kişilik olsa gerek...Çok beğendim ben bunu yaa Akböcüğüm derdim buna benim olsa